counter

Η επιστολή Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη στα ΜΜΕ για να προστατεύσουν την κόρη τους

Η επιστολή Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη στα ΜΜΕ για να προστατεύσουν την κόρη τους
Η επιστολή Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη στα ΜΜΕ για να προστατεύσουν την κόρη τους

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Επίσημη επιστολή προς όλα τα ΜΜΕ έστειλαν την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη προκειμένου να ζητήσουν από τους δημοσιογράφους να μην δημοσιοποιούν φωτογραφίες της κόρη τους αλλά κι όταν αυτό συμβαίνει ζητούν το πρόσωπο της κόρης τους να έχει υποστεί την σχετική επεξεργασία που συνηθίζεται.Διαβάστε παρακάτω την επίσημη επιστολή που έστειλαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η σύζυγος του Βάσω Λασκαράκη.

«Σεβόμενοι την οικογενειακή μας ζωή και στο πλαίσιο της προστασίας αυτής σύμφωνα και με όσα ορίζουν οι διατάξεις του Ν. 2472/1997 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την παρούσα μας θα θέλαμε να σας δηλώσουμε ότι επιθυμία μας είναι να μην εμφανισθεί σε καμία φωτογραφία ούτε να γίνει απεικόνιση με οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο μέσο η «εικόνα»/το πρόσωπο της ανήλικης κόρης μας και δη καθ' όλη τη διάρκεια της ανηλικότητάς της.

Παρακαλούμε θερμά, όπως οι προβαλλόμενες από εσάς, φωτογραφίες που θα απεικονίζουν την ανήλικη κόρη μας να είναι ειδικά επεξεργασμένες και ΠΑΝΤΑ με ειδική σκιαγράφηση, ούτως ώστε επ' ουδενί να εμφανίζεται το πρόσωπό της.

Με εκτίμηση οι γονείς,

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR