counter

Η επιβεβαίωση του FTHIS.GR: "Πιστεύω ότι η παρέα του πρωϊνού θα είναι ξανά στις επάλξεις"

Η επιβεβαίωση του FTHIS.GR: "Πιστεύω ότι η παρέα του πρωϊνού θα είναι ξανά στις επάλξεις"
Η επιβεβαίωση του FTHIS.GR: "Πιστεύω ότι η παρέα του πρωϊνού θα είναι ξανά στις επάλξεις"

Γιώργος Λιάγκας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή του συνεργάτη του, Τάσου Θεοδώρου, στο Mega Kύπρου «Gia Banaki» μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις με το Mega.

Η συνέχιση της συνεργασίας

O 42χρονος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Mega, δήλωσε σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας του με το κανάλι: «Σίγουρα θα υπάρχει τηλεοπτική παρουσία. Κατά πολύ μεγάλο βαθμό θα συνεχιστεί το “Πρωινό μου”, γιατί είμαστε σε συζητήσεις με το Mega Ελλάδος και πιστεύω ότι η παρέα του πρωινού θα είναι ξανά στις επάλξεις περί τα τέλη Οκτωβρίου. Θα υπάρχει και η ραδιοφωνική παρουσία μαζί με την Ελεάνα Τρυφίδου. Παράλληλα, ετοιμάζω κάτι πολύ εντυπωσιακό, δεν θα έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά δεδομένα και ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος».

Η επιτυχία και η αποτυχία στην πορεία του

Σχετικά με τις στιγμές επιτυχίας και αποτυχίας στην καριέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Το θέμα είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι ό,τι σου συμβαίνει, και την επιτυχία και την αποτυχία. Σε μια πορεία 17 – 18 χρόνων που είμαι στην τηλεόραση ξέρεις τι έχω μάθει; Δεν πρέπει να πετάς στα σύννεφα όταν πας καλά  και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι όταν έχεις μια αποτυχία».

Τα αρνητικά του χαρακτήρα του και η συνεργασία με τη Φαίη

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε, επίσης, για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά: «Μιλάμε πολύ λίγο για δουλειά με τη Φαίη στο σπίτι. Φαντάζομαι σε άλλες περιπτώσεις, αν κάναμε διαφορετικές δουλειές ίσως και να μιλάγαμε περισσότερο. Υπάρχει νομίζω ένας κρυφός κώδικας επικοινωνίας μεταξύ μας και επικοινωνούμε με τον ίδιο τρόπο. Το καταλάβαμε στις πρώτες εκπομπές πέρυσι. Και οι μανάδες και οι πατεράδες μας στα χωριά, όταν είχαν ένα μανάβικο ή δούλευαν στα χωράφια ήταν μαζί. Γιατί στην τηλεόραση να είναι διαφορετικά;». Δεν δίστασε να παραδεχτεί και τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του: «Το κακό του χαρακτήρα μου είναι πως τσαντίζομαι πάρα πολύ εύκολα. Αν γίνει κάτι, είμαι αρκετά οξύθυμος. Αυτό είναι το αρνητικό μου. Αλλά είμαι αρκετά δίκαιος πιστεύω. Όμως, όταν τσακώνομαι εκρήγνυμαι. Αυτό πρέπει να μετριάσω λίγο».

Η πατρότητα και η σχέση με τον μικρό Γιάννη

Πρωταγωνιστής στις ζωές τόσο του Γιώργου Λιάγκα όσο και της Φαίης Σκορδά είναι φυσικά ο γιος τους, Γιάννης, για τον οποίο είπε: «Ο Γιαννάκης, όπως λένε ότι όλα τα αγόρια έχουν αδυναμία στη μαμά τους και η Φαίη είναι μια εξαιρετική μάνα, της έχει αδυναμία, αλλά πιστεύω ότι έχω μια τρυφερή σχέση μαζί του. Ασχολείται μαζί μου περισσότερο από ότι άλλα αγοράκια», ενώ παράλληλα τόνισε: «Η πατρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Είναι τα πάντα όλα, αλλάζει πολύ τη ζωή ενός ανθρώπου. Η δουλειά μας υποτίθεται πως έχει ανταπόκριση στον κόσμο, επιδιώκεις την αποδοχή. Μοιραία θεωρείς πως είσαι το επίκεντρο. Όταν έρχεται το παιδί καταλαβαίνεις ότι η δική σου η ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, εγώ έχω γλυκάνει πολύ».

Η κρίση στα media και η μανία με τα νούμερα τηλεθέασης

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην κρίση στην τηλεόραση: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πάρα πολύ άσχημη. Θα υπάρχουν πολύ λιγότερες εκπομπές στην τηλεόραση, που σημαίνει πως θα δουλεύουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι. […] Επειδή εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λίγο θετικοί. Αυτοί που έχουν χρήματα λόγου χάρη να πάνε διακοπές, για να δουλέψει κι αυτός που έχει ξαπλώστρες στην παραλία. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Εντάξει, περνάμε μια τεράστια οικονομική κρίση, αλλά δεν έχουν τελειώσει όλα», τονίζοντας, ακόμα, πως ο ίδιος δίνει μεγάλη βάση στα νούμερα τηλεθέασης για συγκεκριμένους λόγους: «Καθημερινά, 7 η ώρα που θα ξυπνήσω θα δω τα αποτελέσματα της προηγούμενης ημέρας. Τι πήγε καλά και τι δεν πήγε. Θέλω να ξέρω τι πάει καλά και τι δεν πάει. Αν ένα θέμα κάνει 50% και το επόμενο 40% πάει να πει πως το δεύτερο είναι αποτυχημένο, γιατί ρίχνει τα νούμερα της εκπομπής. Τα νούμερα, λοιπόν, μας βοηθάνε να καταλάβουμε τι αρέσει στον κόσμο. […] Κοιτάω μανιωδώς τα νούμερα, όχι για να φτιάξει η ψυχολογία μου, αλλά σαν εργαλείο. Όχι για να πανηγυρίσω ή να απογοητευτώ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR