counter

Συμφώνησαν με το Mega, αλλά θα υπογράψουν το Σεπτέμβριο

Συμφώνησαν με το Mega, αλλά θα υπογράψουν το Σεπτέμβριο
Συμφώνησαν με το Mega, αλλά θα υπογράψουν το Σεπτέμβριο

Λιάγκας Σκορδά

 

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

"Δεν ξέρω απολύτως τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Την επόμενη σεζόν γενικά, ραδιοτηλεοπτικά" έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου λίγο πριν το φινάλε της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Real fm, λίγο πριν αναχωρήσει και επίσημα για τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά και το γιο τους Γιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, δεν θα αποκάλυπτε ποτέ τόσο εύκολα τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον, τη Φαίη και το Mega.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το ζευγάρι-στη ζωή και στην τηλεόραση- έχει ήδη ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τους ιθύνοντες του καναλιού και έχουν δώσει τα χέρια, ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. Απλά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει, όπως δεν ήθελε πάντα, να μιλάει χωρίς να έχουν "πέσει" οι υπογραφές.

Τυπική διαδικασία 

Οι παρουσιαστές θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους στις αρχές του Σεπτεμβρίου και τότε θα συναντηθούν με τον Πέτρο Μπούτο ώστε να τελειώνουν και με το τυπικό μέρος, την υπογραφή του καινούριου τους συμβολαίου που θα έχει διάρκεια ένα χρόνο. Τα οικονομικά θέματα έχουν ήδη λυθεί και τίποτα δεν έχει απομείνει να ρυθμιστεί. Επίσης, δεν τους βιάζει κάτι αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν νωρίτερα από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις, λοιπόν, από Σεπτέμβριο.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR