counter

Η Ελληνίδα celebrity παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο!

Η Ελληνίδα celebrity παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο!
Η Ελληνίδα celebrity παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο!

Μαρία Ματσούκα

Η Μαρία Ματσούκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για τον τρόπο που γνώρισε τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα.

Πώς γνωριστήκατε; Κάναμε παρέα από μικρά. Οι μαμάδες μας είναι πολύ καλές φίλες και παίζαμε μαζί, έχουμε ίδια ηλικία, πηγαίναμε μαζί και στην Α’ Δημοτικού. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και βρεθήκαμε τυχαία πριν από ένα χρόνο στη Γλυφάδα. Με φώναξε στο δρόμο, τα είπαμε εκείνη την ώρα, ανταλλάξαμε κινητά και κανονίσαμε να πάμε για καφέ. Πήγαμε και... κολλήσαμε! Έτυχε εκείνη την περίοδο να έχουμε χωρίσει και οι δύο από σχέσεις μακροχρόνιες, ήταν καρμικό. Αν μου έλεγαν ένα χρόνο πριν ότι θα παντρευτώ τον Θέμη, δεν θα το πίστευα. Από την αρχή, όμως, είδα πόσο ταιριάξαμε. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και βγάζουμε τον καλό μας εαυτό στη σχέση. Τσούλαγε πολύ ωραία το «μεταξύ» μας, χωρίς εντάσεις. Ταιριάξαμε πολύ. Εγώ είμαι Κριός και εκείνος Ζυγός, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Είμαι πιο ήρεμη μαζί του, είμαι πολύ καλά.

Ήσουν σε φάση ζωής που ήθελες να παντρευτείς; Ποτέ δεν είχα αγχωθεί γι’ αυτό. Και οι άλλες σχέσεις που είχα ήταν σοβαρές. Αν ήθελα, θα μπορούσε να είχε συμβεί. Αλλά δεν ένιωθα ολοκληρωμένη παλιότερα. Με τον Θέμη το ένιωσα. Στο μυαλό μου είχε συμβεί η πρόταση πριν καν μου το πει. Από τους τέσσερις πρώτους μήνες της σχέσης ήξερα ότι είναι αυτός, αν και ήταν νωρίς. Δεν είμαι και μικρό παιδί, μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο πιο εύκολα τώρα. Ακόμα και στους φίλους μου, όταν τους ανακοίνωσα ότι παντρεύομαι, ακούστηκε πολύ φυσιολογικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR