counter

Η Ελένη Μενεγάκη για τον χαμό της Κάτιας Νικολαΐδου: "Την είχα γνωρίσει, δεν ήξερα όμως ότι…"

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών, με την είδηση να σοκάρει τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Η ηθοποιό νικήθηκε από τον καρκίνο την Τετάρτη (08/11) με την είδηση του θανάτου τους να σκορπάει θλίψει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης - Οδυσσέας Σταμούλης για την Κάτια Νικολαΐδου: "Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν..."

Την σημερινή της εκπομπή στο Mega ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης 9/11 η Ελένη Μενεγάκη με τον τραγικό θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως την είχε γνωρίσει από κοντά, της είχε πάρει συνεντεύξεις ωστόσο δεν γνώριζε ότι όλα αυτά τα 20 χρόνια παλεύει με την ασθένεια.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον χαμό της Κάτιας Νικολαΐδου

«Πάντα λέω ότι θέλω να μπαίνω με ένα χαμόγελο αυτές τις δύο ωρίτσες που περνάμε μαζί, κάπως θέλω να είμαστε κάτι τελείως δικό μας ανάλαφρο ευχάριστο... Δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα ανοίγοντας την τηλεόρασή μου πρωί-πρωί έπεσα πάνω σε μία δυσάρεστη είδηση αφορούσε μία νέα γυναίκα η οποία έφυγε από τη ζωή, μία γνωστή ηθοποιό και από ότι ξέρω από τους συναδέλφους της γιατί εγώ δεν είχα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με έναν τρόπο. όμως την είχα γνωρίσει, φυσικά τις είχα πάρει συνεντεύξεις μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια όλοι ξέραμε την περιπέτεια της υγείας της πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια. Μιλάω και την Κάτια Νικολαΐδου και πόσο το πάλεψε, δεν ήξερα όμως καθόλου ότι όλα αυτά τα 20 χρόνια η Κάτια δεν σταμάτησε να παλεύει με αυτή την ασθένεια...» είπε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR