counter

Οδυσσέας Σταμούλης για την Κάτια Νικολαΐδου: "Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν..."

Μια σύντομη δήλωση έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης στη Super Κατερίνα για τον θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου. Οι ηθοποιοί, ήταν παντρεμένοι πριν από αρκετά χρόνια και ο γάμος τους, είχε κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο παρελθόν μάλιστα μια συνέντευξη της ηθοποιού στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα είχε συζητηθεί, καθώς η Κάτια Νικολαΐδου τόνισε πως ο άντρας της το διάστημα που εκείνη πάλευε με τον καρκίνο, αποφάσισε να φύγει από το πλευρό της.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση. Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος έχασε φέτος τον γιο του από πνιγμό στην Ικαρία, έκανε μια δήλωση για το συμβάν.

"Εγώ με την Κάτια έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια, αλλά είμαι συντετριμμένος, αυτό έχω να πω. Έτσι κι αλλιώς ήμουν, τα θερμά μου, τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους", ανέφερε.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR