counter

Η εξομολόγηση του Χάρη Βαρθακούρη: "Για την Αντελίνα ήταν τραυματική εμπειρία…"

Η εξομολόγηση του Χάρη Βαρθακούρη: "Για την Αντελίνα ήταν τραυματική εμπειρία…"
Η εξομολόγηση του Χάρη Βαρθακούρη: "Για την Αντελίνα ήταν τραυματική εμπειρία…"

Ο Χάρης Βαρθακούρης το απόγευμα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμά-δες” και μίλησε στη Τζένη Θεωνά.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόωρη γέννηση της κόρης του, Λιόνας, ενώ έκανε μια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης! Αντελίνα Βαρθακούρη: Η κόρη της Λιόνα έγινε 11 ετών! "Xρόνια καλά παιδί μου"

Όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης

«Όταν ανακαλύψαμε με την Αντελίνα ότι το σπέρμα μου λειτουργεί, μου λέει στο δίμηνο πάνω “Μάντεψε ποιος θα γίνει πατέρας”. Εγώ την γνώρισα Τρίτη και την Κυριακή συγκατοικήσαμε. Γενικά ήταν όλο με γοργούς ρυθμούς. Της είπα να πάμε εκδρομή και αν δούμε ότι χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε την παρέα του άλλου όπως το καλοκαίρι από το τηλέφωνο. Γιατί ήμασταν εξ αποστάσεως ζευγάρι στην αρχή. Την Αντελίνα την είχα αποθηκευμένη στο κινητό μου “η γυναίκα μου” πριν τη γνωρίσω.

Για κάποιο λόγο συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα ήρθε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια σαγιονάρα. Βρέθηκε αυτή που θα με κάνει άνθρωπο. Γυρνάμε την Κυριακή από το Ναύπλιο, πάει να φύγει προς το σπίτι της και της είπα “Από αύριο μένουμε μαζί”. Ήταν 10 Οκτωβρίου του 2009. Συμπληρώνουμε αισίως 15 χρόνια. Γνωριστήκαμε από το Facebook. Ήμουν δύο μήνες στην Πάρο, το μαλλί είχε μακρύνει και είχα γυρίσει εσπευσμένα για ένα αφιέρωμα στον πατέρα μου και έπρεπε να κουρευτώ. Και την πρώτη φορά που την είδα από κοντά ήρθε σπίτι μου μαζί με έναν άνθρωπο που με κούρεψε», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το όνομα της μιας του κόρης: «Το Λιόνα βγήκε ως εξής. Όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου, μου λέει ότι το νιώθει διαφορετικά. Λέω θα είναι αγόρι. Πετάω στο τραπέζι ως υποψήφιο όνομα αγοριού Τίγρης. Τίγρης Βαρθακούρης. Και οι δύο κόρες μου έχουν δύο ονόματα, ποιος με εμποδίζει να είναι Γιάννης Τίγρης Βαρθακούρης; Γεννήθηκε πρόωρα, βγήκε ένα μήνα νωρίτερα. Πηγαίναμε στο μαιευτήριο, όλα κοιμόντουσαν και έβλεπες ένα μωράκι να δίνει μπουνιές στον αέρα. Μας έλεγαν οι νοσοκόμες ότι είναι λιονταράκι. Δεν ήθελα πολύ να βγάλω το Ντάρι να το βάλω στα νησιώτικα και να κρατήσω το Λίο και το Να και να το βάλω στο Λιόνα! Από το λιονταρίνα βγήκε το Λιόνα».

Αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν καταλάβαινα την δυσκολία του πρόωρου τοκετού στην εγκυμοσύνη. Ήξερα ότι το παιδάκι μας θα βγει και σε τέσσερις εβδομάδες θα το έχουμε στο σπίτι. Συνειδητοποίησα όμως τότε πως για την μητέρα ήταν μια τραυματική εμπειρία. Μπορεί δηλαδή να έχεις ενοχές ή να νιώθεις ότι κάτι έκανες, για παράδειγμα ότι δεν έπρεπε να έχεις φάει εκείνο το φαγητό που έφαγες εκείνη την ημέρα, ότι δεν έπρεπε να οδηγήσεις ή δεν έπρεπε να χορέψεις. Δεν ξέρω. Γενικά όμως φαντάζομαι πως μπορείς να σκεφτείς αν θα έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το παιδάκι ή αν θα μπορεί να έχει κάτι.

Μας κάνει ότι γουστάρει. Η Λιόνα μας είναι αρχηγός και της οικογένειας και του σχολείου και της παρέας. Δηλαδή, δεν ξέρω, ίσως πρέπει όλα τα παιδιά να έρχονται στον κόσμο στους οκτώ μήνες. Ίσως στους 9 “καίγονται” και οι 8 μήνες είναι οι σωστοί για να βγει κάποιος».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR