counter

Η εξομολόγηση της Νίνας Λοτσάρη για την προσωπική της ζωή. Πώς πρότεινε να αποκαλούν τον πρώην σύζυγό της; (video)

Η εξομολόγηση της Νίνας Λοτσάρη για την προσωπική της ζωή. Πώς πρότεινε να αποκαλούν τον πρώην σύζυγό της; (video)
Η εξομολόγηση της Νίνας Λοτσάρη για την προσωπική της ζωή. Πώς πρότεινε να αποκαλούν τον πρώην σύζυγό της; (video)

Νίνα Λοτσάρη

Η Νίνα Λοτσάρη ήταν καλεσμένη σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η show woman μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τις κόρες της, ωστόσο αρνήθηκε να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη και το διαζύγιό τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στο music hall Casablanca, το οποίο ξεκίνησαν η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης, με την show woman να λέει πόσο πολύ θα της λείψει φέτος που δεν θα είναι στη σκηνή του. Η Ελένη άδραξε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το πώς πρέπει να αποκαλεί τον Κωνσταντίνο, πρώην σύζυγό της ή σύζυγό της, και η Νίνα ευθέως απάντησε: "Κωνσταντίνο Σκορδάλη σκέτο". 

Δείτε το video με το απόσπασμα.

Η συζήτηση πέρασε στη σχέση της ηθοποιού και σοπράνο με τις κόρες της, 7 και ενός έτους αντίστοιχα, και στο πώς η μεγαλύτερη ανταποκρίνεται στις αλλαγές στην οικογενειακή ζωή. "Εξαρτάται απόλυτα από τους δικούς μας χειρισμούς καθαρά αυτό. Κάποια πράγματα δεν μπορείς βεβαίως να τα ελέγξεις... Όσο πιο ήρεμα και ομαλά γίνονται οι αλλαγές μέσα στο σπίτι τόσο πιο εύκολα έρχονται οι αλλαγές για τα παιδιά... Και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί" είπε η Νίνα Λοτσάρη.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να φέρει τη συζήτηση στο θέμα του διαζυγίου διαβάζοντας ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της ηθοποιού, όπου υποστήριζε ότι "από τη στιγμή που σταματάει ο έρωτας, παίρνεις διαζύγιο". Η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: "Ναι, ισχύει αυτό... Αλλά αν με ρωτάς για μένα, δεν θα απαντήσω. Είναι μερικές φορές που λες τα "εν οίκω, μη εν δήμω". Τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα ζευγάρι δεν πρέπει και δεν οφείλει να το ξέρει κανείς. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι, όταν περνάει μια δύσκολη φάση, είναι να έχει αξιοπρέπεια. Τα υπόλοιπα αφορούν μόνο το ζευγάρι. Και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εκθέσω τα δικά μου ή τα δικά του συναισθήματα του Κωνσταντίνου" 

Δείτε το video με το απόσπασμα.

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR