counter

Η εξομολόγηση της Κοραλίας Καράντη: "Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου"

Η εξομολόγηση της Κοραλίας Καράντη: "Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου"
Η εξομολόγηση της Κοραλίας Καράντη: "Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου"

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου η Κοραλία Καράντη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Mega που πρωταγωνιστεί, “Famagusta” και έκανε μια εξομολόγηση για την οικογένειά της.

Δείτε επίσης! Famagusta: Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα δούμε στους τρεις κύκλους της σειράς

Όσα είπε η Κοραλία Καράντη

«Είμαστε συγκινημένοι όσοι συμμετέχουμε στη σειρά. Είναι η πρώτη φορά που πιάνεται και δραματοποιείται αυτό το θέμα. Δεν είναι μόνο αυτό όμως, τρέχει και η σύγχρονη ζωή που έχουν οι άνθρωποι που ήταν θύματα εκείνης της εποχής, οι ίδιοι ή τα συγγενικά τους πρόσωπα. Πιάνει ένα κομμάτι καθαρό μνήμης και το κομμάτι του ντοκιμαντέρ που κάνει ο Χρήστος Λούλης, που υποδύεται τον δημοσιογράφο», ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Για τη σχέση της Χριστίνας, της ηρωίδας που υποδύεται, με τον Αντρέα (Γιάννης Μπέζος) είπε: «Έχουν μία τόσο γλυκιά σχέση, υπέροχη, από αυτές που ζηλεύεις να τις βλέπεις. Είναι σπάνιο να δεις ανθρώπους να αγαπιούνται τόσο πολύ, για τόσα πολλά χρόνια, με αυτή την αυταπάρνηση του εαυτού, να ζεις και να προστατεύεις πρώτα τον άλλον και μετά τον εαυτό σου».

«Αναγνωρίζω στη Χριστίνα στοιχεία από την προσωπικότητα της γιαγιάς μου. Βέβαια, εκείνη δεν είχε χάσει ένα παιδί, αλλά είχε μεγάλες απώλειες στη ζωή της, που κουβαλούσε πάντα. Ενώ ήταν λειτουργική, πάντα μέσα της μπορούσες να διακρίνεις αυτή τη μαύρη τρύπα. ήταν ζωγραφισμένη πάνω της. Δεν είναι μόνο η γιαγιά μου. Η Χριστίνα είναι ένα πρόσωπο που μπορούμε πάνω της να προβάλουμε τα πρόσωπα των γυναικών που έχουν τραυματιστεί από πόλεμο», αποκάλυψε στη συνέχεια η Κοραλία Καράντη.

«Η μητέρα μου έκανε σε μικρή ηλικία και μεγάλωσα με τη γιαγιά μου. Η γιαγιά μου ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα, όπως και ο παππούς μου…Ο πατέρας μου μετανάστευσε, πήγε στη Νότια Αφρική ψάχνοντας την τύχη του. Εκεί ξαναπαντρεύτηκε αργότερα κι έκανε άλλα δύο παιδιά. Είναι τα ετεροθαλή μου αδέρφια, που δυστυχώς κανένα δεν υπάρχει στη ζωή. Δεν ήταν δυνατόν να βλέπω τον πατέρα μου.

Είχα γνωρίσει και τα αδέλφια μου αλλά δεν πέρασα πολύ καιρό της ζωής μου μαζί τους γιατί είναι και αυτές οι δυσκολίες που υπάρχουν στις οικογένειες όταν υπάρχει πρώτος και δεύτερος γάμος ή άλλα παιδιά. Δεν είναι δηλαδή εύκολα θέματα αυτά. Εντάξει, όμως, η ζωή είναι ζωή. Προφανώς και η απώλεια του πατέρα μου άφησε κάτι αργότερα. Δεν είναι απλό πράγμα το να μεγαλώνεις χωρίς τους γονείς. Είναι τραυματικά πράγματα αυτά.

Όταν περιπλέκονται και με άλλα πράγματα αλλά πιστεύω ότι οι δυσκολίες στην παιδική ηλικία, όταν δεν φτάνουν στο σημείο να γίνουν κακοποιήσεις όλων των ειδών, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη προίκα στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι αυτό που σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, σε δυναμώνει και σε κάνει έναν πιο πλήρη άνθρωπο. Όταν έχεις πονέσει πολύ, αποκτάς κάτι άλλο, έναν τρόπο για να ζεις τη ζωή με ενσυναίσθηση», εξομολογήθηκε για την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου, όπως και όταν μπήκε ο γιος μου στην εφηβεία. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του», δήλωσε ακόμα η Κοραλία Καράντη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR