counter

Η εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη: "Η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και…"

Η εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη: "Η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και…"
Η εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη: "Η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και…"

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της καθημερινής εκπομπής στο ΟΡΕΝ μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο, μίλησε στην εφημερίδα “RealLife” και στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και στη σχέση με τον 4χρονο γιο της.

Δείτε επίσης! Φελίσια Τσαλαπάτη: "Στο σχολείο ήμουν η χοντρή, αυτό με οδήγησε να πάθω ανορεξία"

Όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη

«Είναι δύσκολο να μπορείς να συνδυάσεις τους καθημερινούς επαγγελματικούς ρυθμούς με το παιδί, γιατί ό,τι πρόγραμμα και να κάνεις δεν θα σου βγει. Το παιδί είναι ο παράγοντας-έκπληξη. Εγώ δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, οπότε όπου μπορώ τον έχω συνέχεια μαζί μου. Είμαι πολύ τυχερή επίσης που αυτή την περίοδο, που το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο, με βοηθάει και ο μπαμπάς του παιδιού», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο τυχερή αισθάνομαι που ο μικρός μου διάλεξε εμένα για να έρθει στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ο γιος μου έχει χιούμορ. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει τεσσάρων, αλλά του μιλάω από την πρώτη ημέρα σαν να είναι ενήλικος. Του μιλούσα ασταμάτητα, του εξηγούσα τα πάντα.. Είναι το φιλαράκι μου, ο κολλητός μου, τον λατρεύω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός για τη σχέση με τον γιο της.

Για την περίοδο που γεννήθηκε το παιδί και τον χωρισμό της, είπε: «Σε εκείνη τη φάση οι ορμόνες ήταν αλλού, η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου. Όταν επανήλθα, βρήκα πάλι τον εαυτό μου. Αυτή τη φορά, μαζί με το παιδί μου, μπόρεσα να δω πόσο όμορφα έχει αλλάξει η ζωή μου. Σταμάτησα να σκέφτομαι “κοριτσίστικα”, είμαι πλήρης με το παιδί μου».

*Πηγή φωτογραφίας: Instagram @felicia_333

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR