counter

Φελίσια Τσαλαπάτη: "Στο σχολείο ήμουν η χοντρή, αυτό με οδήγησε να πάθω ανορεξία"

Φελίσια Τσαλαπάτη: "Στο σχολείο ήμουν η χοντρή, αυτό με οδήγησε να πάθω ανορεξία"
Φελίσια Τσαλαπάτη: "Στο σχολείο ήμουν η χοντρή, αυτό με οδήγησε να πάθω ανορεξία"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η διαγωνιζόμενη του J2US και ραδιοφωνική παραγωγός του "Ρυθμού 94,9" αναφέρθηκε στη νευρική ανορεξία αλλά και στη συμπεριφορά που είχαν οι συμμαθητές της, όταν είχε παραπάνω κιλά.

Δείτε επίσης - Φελίσια Τσαλαπάτη: "Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό"

Η Φελίσια Τσαλαπάτη για τη νευρική ανορεξία

«Όταν ήμουν μικρούλα, επειδή άλλαζα και συνέχεια σχολεία, μέχρι να δεθώ με τα παιδιά, ήμουν η χοντρή. Έτσι με φωνάζανε. Είχα όντως παραπανίσια κιλά αλλά απενοχοποιήθηκε μετά στο μυαλό μου. Όταν άρχισα να αδυνατίζω, άρχισα να βλέπω τεράστια αποδοχή από τους άλλους. Ήμουν άρρωστη κι αντί να μου πουν “τι κάνεις” μου έλεγαν “αδυνάτισες”.

Αυτό με οδήγησε στο να πάθω μια ανορεξία. Εκεί την ακούσαμε λίγο. Δεν έφτασα σε ακραίο σημείο, το προλάβαμε εγκαίρως. Δε με άφηνα να φάω. Πείναγα και δεν έτρωγα. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε και θορυβήθηκα. Τότε σταμάτησα να μην τρώω. Μετά, ασχολήθηκα με τη γυμναστική και άρχισα να τρώω σαν άνθρωπος και κατάλαβα ότι η υγεία είναι ένα διαφορετικό κομμάτι. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά και προσέχεις το σώμα σου και κάνεις πράγματα που αγαπάς, είσαι πιο όμορφος από ποτέ» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR