counter

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της
Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και την δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου έδωσε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, ενώ μίλησε και για τις απειλές που δέχτηκε στις αρχές της επαγγελματικής της πορείας.

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. Το απολαμβάνω, δεν το πιστεύω ότι νιώθω τόσο ψαρούκλα. Οι άνθρωποι που χάρηκαν πιο πολύ με την απόφαση να επιστρέψω στην τηλεόραση ήταν οι κόρες μου, δεν με είχαν δει ποτέ σε εκπομπή. Ο σύζυγός μου είχε έναν δισταγμό, γιατί στο παρελθόν μετέφερα στο σπίτι την ένταση της δουλειάς. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτό που γινόταν από πίσω. Υπήρχαν προϊστάμενοι κακότροποι, προσβλητικοί, ειδικά σε πιο νέα παιδιά. Μετά από αυτό το #metoo υπάρχει τεράστια αλλαγή στο προσκήνιο.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στο Κονγκό, την πατρίδα της μητέρας μου. Όταν άρχισαν τα επεισόδια με τους αντάρτες κλπ, ήταν επικίνδυνα τα πράγματα για τους λευκούς και έπρεπε να επιστρέψουμε», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Όσο για τις απειλές που δέχτηκε είπε: «Τότε αναλάμβανα να κάνω πολλά ανυπόγραφα ρεπορτάζ για να είμαι προστατευμένη. Ήμουν 20 χρονών και οδηγούσα ένα κίτρινο smart. Με βρήκε ένας επιχειρηματίας στον δρόμο και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”. Πλέον ως μητέρα παίρνω πιο συντηριτικές αποφάσεις».

Ακόμα πρόσθεσε: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά την ξεπέρασα με θεραπεία και υπομονή». Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει πολλές φορές μεγάλες δυσκολίες σε ένα ζευγάρι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR