counter

Η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω των δηλώσεων του για τη Χρυσή αυγή

Η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω των δηλώσεων του για τη Χρυσή αυγή
Η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω των δηλώσεων του για τη Χρυσή αυγή

Σφακιανάκης- Βανδή

Τέλος στη συνεργασία Βανδή- Σφακιανάκη πριν καλά καλά ξεκινήσει

Οι φήμες για ναυάγιο στη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγα λεπτά από την ίδια την τραγουδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή μέσα από την σελίδα της στο Facebook ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωση της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρηση της από το σχήμα. 

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής, που πήραν μεγάλες διαστάσεις και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως μέσα από το διαδίκτυο, οδήγησαν την Δέσποινα Βανδή να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή. 

 "Δεν είναι φασίστες στη Χρυσή Αυγή", δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους και να αποχωρήσει.

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη  με μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η Δέσποινα Βανδή έγραψε:

«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό. Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει. Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη. Και κάτι τελευταίο… Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες… Αυτό.» έγραψε η Δέσποινα, οριστικοποιώντας έτσι το τέλος της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη . 

Το βράδυ της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή είχε βρεθεί στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη και τίποτα δεν προμήνυε πως μια μέρα μετά θα ανακοίνωνε την αποχώρηση της από το σχήμα. Μάλιστα μιλώντας στις κάμερες είχε τονίσει το πόσο χαρούμενη ήταν για την συνεργασία της με τον τραγουδιστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR