counter

H Δανάη Μπάρκα κατά του Περικλή Κονδυλάτου: "Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν μόνο οι γιατροί μας"

H Δανάη Μπάρκα κατά του Περικλή Κονδυλάτου: "Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν μόνο οι γιατροί μας"
H Δανάη Μπάρκα κατά του Περικλή Κονδυλάτου: "Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν μόνο οι γιατροί μας"

Ο Περικλής Κονδυλάτος σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για τα παραπάνω κιλά των Ελληνίδων και πως αυτά προβάλλονται ως πρότυπα τονίζοντας πως έχει χαθεί κάθε μέτρο.

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της θέλησε να πει την άποψή της επί του θέματος και να στείλει το δικό της μήνυμα στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τους τηλεθεατές μας. Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Δηλαδή σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις ή πρέπει να λέμε «έλα τώρα, άστο. Από την άλλη, ειδικά σε αυτή την εκπομπή που έχουμε την πρωτοκαθεδρία αυτών των θεμάτων -για ευνόητους λόγους- είπαμε κάπως ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται, ίσως να γεννιούνται κι άλλα παιδιά που να έχουν πρότυπο τον κύριο Κονδυλάτο» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Το θέμα με αφορά. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν δηλώσεις, επειδή ξέρουν ότι είναι αιχμηρές και ξέρουν ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή. Κι αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, οπότε βρίσκει άλλους τρόπους να αναπαραχθεί. Μία φορά που τον έχουμε φιλοξενήσει τον κ. Κονδυλάτο περάσαμε υπέροχα. Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτήν την τάση» τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

Δείτε επίσης - Περικλής Κονδυλάτος: "Κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω και να επιδεικνύουν τα λίπη"

Διαφωνώ κάθετα και θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να ταμπελιάζουν τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος και ναι, ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι 90-60-90» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR