counter

Η Δανάη Μπάρκα για τον Αχιλλέα Μπέο: "Είναι σοκαριστικό, δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις…"

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε on air για την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής μετά την ομιλία του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Βραδινή έξοδος με την φούστα που θα φοράμε όλες τον χειμώνα (Φωτογραφίες)

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα Instagram story το οποίο όπως είπε πολλοί δεν κατάλαβαν.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Αχιλλέα Μπέο

«Χθες δεν άντεξα, έκανα ένα στόρι στο instagram που δεν είπα κάτι πολύ άσχημο, είπα κάτι που μου βγήκε σε σχέση με αυτές τις δηλώσεις. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν κατάλαβαν τι είπα, δεν έκρινα το έργο που μπορεί να έχει κάνει ένας άνθρωπος», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το Instagram story που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα:

«Υπάρχουν πολλά μηνύματα που μου ήρθανε από ανθρώπους στον Βόλο – την πανέμορφη αυτή πόλη – που μου είπαν ότι ο κύριος Μπέος έχει φτιάξει την πόλη. Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη. Είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Και είναι η ερώτηση που σου μπαίνει στο μυαλό: Διαχωρίζεις τον άνθρωπο και την στάση του από το έργο του», απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

 «Επαναλαμβάνω ότι διαχωρίζω το έργο, γιατί καμιά φορά ο άνθρωπος υπερτερεί του έργου. Όταν εμένα μου έρχονται μηνύματα από ανθρώπους που ζουν στο Βόλο που μου λένε ότι έχει φτιάξει την πόλη, τι να τους πω εγώ; Ότι έχουν άδικο γιατί οι δηλώσεις του είναι κακές; Είναι σοκαριστικό, δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR