counter

Η Δανάη Μπάρκα απαντά για την προσωπική της ζωή: "Είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω"

Η Δανάη Μπάρκα απαντά για την προσωπική της ζωή: "Είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω"
Η Δανάη Μπάρκα απαντά για την προσωπική της ζωή: "Είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω"

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για όλα στο podcast της lifo, "Ρώτα με ό,τι θες".

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πώς βίωσε η ίδια τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

"Μπόρες θα υπάρχουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο για μένα, είτε άδικο, είτε είναι παρεξήγηση, μπόρες θα υπάρχουν. Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου…. Εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες… Η ζωή δεν είναι αυτά όμως, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα… Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας.

Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά. Είμαι οκ. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο έντονα από μένα… Κάθε χρονιά αν ψάξεις κάτι θα βρεθεί… Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους.

Όση τρέλα έχω στη χαρά μου, άλλη τόση μαυρίλα έχω στα δύσκολά μου, στην αδικία, το μίσος… πάντα όμως, αν γράψω τα καλά και τα κακά μιας κατάστασης, τα καλά θα είναι περισσότερα… Γίνονται όλα μαθήματα… Δημόσια, ακόμα και στα δύσκολά μου, δε θα με δει εύκολα κάποιος να “πέφτω”…

Δεν έχω twitter, οπότε δε βλέπω τι γράφουν εκεί. Βλέπω όμως κάποια σχόλια στο Instagram. Έχει χρειαστεί 3-4 φορές να απενεργοποιήσω κάποια σχόλια όταν είδα πάρα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς, που ήθελα να απαντήσω με όνομα, αλλά δεν το έκανα… Σβήνω, μπλοκάρω με το “καλημέρα”, είμαι η miss block, σε αγνώστους, γνωστούς μου δεν έχω μπλοκάρει ποτέ" τόνισε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR