counter

Η Βάσω Κολλιδά κάνει πρόβα νυφικού (Στο Vashionista Blog)

Η Βάσω Κολλιδά κάνει πρόβα νυφικού (Στο Vashionista Blog)
Η Βάσω Κολλιδά κάνει πρόβα νυφικού (Στο Vashionista Blog)

Αυτός ο χρόνος μπήκε με πολλές αλλαγές στη ζωή μου, και γίνονται πράγματα που ποτέ (και μιλάω ειλικρινά )δεν είχα ονειρευτεί σαν κοριτσάκι. Φαντάζομαι και έχω ακούσει και από φίλες μου πως όλες σαν γυναίκες   έχουμε ονειρευτεί το νυφικό που θα θέλαμε να φορέσουμε. Εγώ για να καταλάβετε είμαι ενα παιδί που δεν παίρνω τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μέχρι να φτάσει η στιγμή εκείνη που θα επιβάλλεται να το κάνω. Γενικά δεν θέλω να πολυπιέζομαι ...χχχ

Καθημερινά κάνω πολλά όνειρα, αλλά μόνο για το τώρα.

Τώρα που έχει φτάσει η στιγμή, έχω στο μυαλό μου κάτι πολυ απλό, μακρύ, με δαντέλα διότι αγαπώ αυτό το πανί, κλειστό μπροστά αλλά με ένα μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Θέλω να είναι ρομαντικό, και να απόλυτα φτιαγμένο για εμένα. Κάποια σχέδια έχω κάνει και όταν θα είμαι έτοιμη θα σας δείξω κάποια να μου πείτε τη γνώμη σας (δεν πιστεύω ότι δεν πρέπει να το δει κανείς πριν το γάμο). Ένα απλό φόρεμα θα είναι, αυτό που με μετράει για εμένα, είναι αυτό που έχουμε στην καρδιά μας, τα συναισθήματα, αυτά δένουν μια σχέση και όχι καθετί υλικό!

Σήμερα λόγω μιας φωτογράφησης για νυφικά έκανα μια μικρή πρόβα και δοκίμασα κάποια σχέδια από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Κωνσταντίνος Μέλης, Γιάννης Λασκος, Βασίλης Ζούλιας και πολλούς ακόμα.

Έχω δοκιμάσει παρά πολλά όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω στο χώρο, πιστεύω όμως, ότι αυτό που θα φορέσω εκείνη τη μέρα θα με κάνει να νιώθω την πιο όμορφη γυναίκα σε ολο τον κόσμο!

Εύχομαι να έρθει και εσάς αυτή η στιγμή και να είναι πολύ ξεχωριστή ...

Σας φιλώ γλυκά Vashionistes μου......!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσετε την αγάπη σας ή τα παράπονά σας. Θα με βρείτε ...

Facebook:Vaso kollida A

Twitter:V_iris_Kollida

Instagram:V_iris

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR