counter

H ατάκα της Σταμάτη στον Ματιάμπα που "πάγωσε" Λιάγκα-Σκορδά: "Έχει βουβαλίσιο..." (Video)

H ατάκα της Σταμάτη στον Ματιάμπα που "πάγωσε" Λιάγκα-Σκορδά: "Έχει βουβαλίσιο..." (Video)
H ατάκα της Σταμάτη στον Ματιάμπα που "πάγωσε" Λιάγκα-Σκορδά: "Έχει βουβαλίσιο..." (Video)

Σάσα Σταμάτη

Η ατάκα της Σάσας Σταμάτη στον Ησαϊα Ματιάμπα: "Έχει βουβαλίσο μόριο" προκάλεσε αναστάτωση στο πρωινό του ΑΝΤ1. Καλεσμένος της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου ο τραγουδιστής και φετινός συμμετέχων του Dancing with the Stars 4, Hσαίας Ματιάμπα με την παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη στην σχολή χορού όπου πραγματοποιούν τις πρόβες τους για το live της Κυριακής. Η συνέντευξη, όμως, του Ησαΐα από τους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά πήρε απρόσμενη τροπή όταν παρεμβλήθηκε μια ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τους παρευρισκόμενους στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ενώ η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συζητούσαν με τον τραγουδιστή για τα παραπανήσια κιλά που είχε επιπλέον η σιλουέτα του πριν από κάποιο διάστημα λόγω δύσκολων καταστάσεων που είχαν μεσολαβήσει για εκείνον, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Ησαΐα αν τον είχε ενοχλήσει το απρεπές, κατ’εκείνον, σχόλιο της Σάσας Σταμάτη όταν τον είχε χαρακτηρίσει "βουβάλι".

Η Σάσα Σταμάτη τότε απάντησε ότι "Εγώ μιλούσα για το μόριό του που είναι βουβαλίσιο". Η ατάκα της αυτή "πάγωσε" τους παρουσιαστές, ενώ η ντροπή τους ήταν εμφανής. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα απευθύνθηκε στην Σάσα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτά Σάσα δεν λέγονται on air! Eμείς πάμε να εξομαλύνουμε το προηγούμενο σχόλιό σου, και εσύ το κάνεις χειρότερο!". Αμέσως μετά για να κατευναστεί το οξυμένο κλίμα που είχε επέλθει στο πλατό, ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε χιουμοριστικά μα και αμήχανα ότι μάλλον κεντρίζει το ερωτικό ενδιαφέρον της Σάσας Σταμάτη και τα λέει όλα αυτά, αλλά ακριβώς με αυτά που λέει τον κάνει να μην τη γουστάρει και τον ξενερώνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR