counter

H αποκάλυψη για τις ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη

H αποκάλυψη για τις ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη
H αποκάλυψη για τις ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη

Έπειτα από τα σενάρια που συνεχώς φουντώνουν και αφορούν στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha και την τηλεόραση, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε, το Πρώτο Θέμα με ένα νέο ρεπορτάζ αυτή τη φορά του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρίδη έρχονται να προδώσουν τις ετήσιες απολαβές της παρουσιάστριας.

«Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο» είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

«Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επίσης, εισέπραττε έξτρα από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της» σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στο Πρώτο Θέμα.

«Όσο για την τοποθέτηση προϊόντων μέσα από τα προσωπικά της social media, αυτά αφορούν αποκλειστικά δικά της (εξτρά) έσοδα που στην περίπτωση τηλεαστέρων όπως η Μενεγάκη υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή χρήματος και μάλιστα μέχρι σήμερα ασταμάτητα παραγωγική» αναφέρει σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR