counter

Η απιστία του Φρανσουά Ολάντ έστειλε την Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Η απιστία του Φρανσουά Ολάντ έστειλε την Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο
Η απιστία του Φρανσουά Ολάντ έστειλε την Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ

Την αποκάλυψη για την εισαγωγή της Τριερβελέρ στο νοσοκομείο έκανε η εφημερίδα «Le Parisien» και την επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της.

Η Βαλερί Τριερβελέρ εισήχθη σε κλινική την Πέμπτη, όταν είδε το φως της δημοσιότητας το ροζ σκάνδαλο. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε πως πρόκειται για μία ξαφνική αδιαθεσία και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Την αποκάλυψη για την εισαγωγή της Τριερβελέρ στο νοσοκομείο έκανε η εφημερίδα «Le Parisien» και την επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της. Η Βαλερί Τριερβελέρ εισήχθη την Πέμπτη, όταν είδε το φως της δημοσιότητας το ροζ σκάνδαλο. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε πως πρόκειται για μία ξαφνική αδιαθεσία και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Η αποκάλυψη για τη φημολογούμενη σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ έγινε την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος ετοιμάζεται να παραχωρήσει, την Τρίτη, την τρίτη μεγάλη συνέντευξη Τύπου της θητείας του, η οποία θα πρέπει να αφορά τα σχέδιά του για το 2014, αλλά αναμένεται αναπόφευκτα να επισκιαστεί από τις αποκαλύψεις για την ιδιωτική του ζωή.

Χωρίς να διαψεύσει τις πληροφορίες του Closer και φροντίζοντας να εκφραστεί μόνον για τον εαυτό του, ο Ολάντ εξέφρασε την Παρασκευή την βαθειά του λύπη για την παραβίαση του σεβασμού στην ιδιωτική ζωή "ένα δικαίωμα που έχει όπως κάθε πολίτης". Επίσης ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά.

Για επικοινωνιακό τρικ, με στόχο την τόνωση της δημοτικότητας του Γάλλου Προέδρου, κάνουν λόγο πολιτικοί αναλυτές.

Πηγή: www.antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR