counter

Φρανσουά Ολάντ: Τον συμβουλεύουν να..."ξεφορτωθεί" την σύζυγό του

Φρανσουά Ολάντ: Τον συμβουλεύουν να..."ξεφορτωθεί" την σύζυγό του
Φρανσουά Ολάντ: Τον συμβουλεύουν να..."ξεφορτωθεί" την σύζυγό του

Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ

Συνέχεια στο σήριαλ της ερωτικής σχέσης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, αλλά και την στάση της απατημένης Βαλερί Τριερβελέρ δίνουν νέες λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα.

Όπως έγινε γνωστό συνεργάτες του Ολάντ τον συμβουλεύουν να ξεφορτωθεί την Τριερβελέρ, καθώς πιστεύουν ότι θα του δημιουργήσει προβλήματα στην καριέρα του. Ωστόσο, θεωρούν ότι αυτό πρέπει να γίνει με κομψό τρόπο.

Από την πλευρά της, πάντως, η απατημένη σύντροφος Βαλερί σύμφωνα με το περιοδικό Closer  δεν προτίθεται να παραδώσει εύκολα τα όπλα, ενώ φαίνεται να τσακώθηκε ακόμα και με τη δικηγόρο της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Point και την εφημερίδα Le Parisien, η δικηγόρος της Τριερβελέρ σε δηλώσεις της στην Le Figaro τόνισε ότι η πελάτισσά της επιθυμεί μία εξήγηση για το θέμα όσο το δυνατόν πιο ευπρεπή.

Η Βαλερί Τριερβελέρ θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Βομβάη, για να υποστηρίξει μια ανθρωπιστική οργάνωση, έγινε γνωστό από το περιβάλλον της. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ταξίδι της Τριερβελέρ στη Βομβάη, οργάνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Action contre na faim (ACF). Τη σύντροφο του Ολάντ, η οποία είναι δημοσιογράφος του περιοδικού Paris-Match, θα συνοδεύει στο διήμερο ταξίδι της στην Ινδία η ηθοποιός Σαρλότ Βαλαντρί.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την ηλικίας 41 ετών Ζουλί Γκαγιέ, ο γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε να ξεκαθαρίσει γρήγορα την κατάσταση με την Τριερβελέρ. Ο 59χρονος Ολάντ και η 48χρονη Τριερβελέρ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά ζουν μαζί επισήμως από το 2010.

Η αποσαφήνιση της κατάστασης θα γίνει πριν από το ταξίδι του γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου.

Σήμερα, πολλές γαλλικές εφημερίδες εκτιμούν ότι ο Ολάντ θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ χωρίς τη Βαλερί, παρόλο που είχε αρχικά προσκληθεί και αυτή από το ζεύγος Ομπάμα.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR