counter

Η αδύνατη φιγούρα της φουντώνει τις φήμες για νευρική ανορεξία

Η αδύνατη φιγούρα της φουντώνει τις φήμες για νευρική ανορεξία
Η αδύνατη φιγούρα της φουντώνει τις φήμες για νευρική ανορεξία

Demi Moore

Από την Πέπη Τυλιγάδη

O πρώην άντρας της, Αshton Kutcher απολαμβάνει τον έρωτά του με την Mila Kunis και οι φωτογράφοι τους συνέλαβαν προχτές να φιλιούνται παθιασμένα σε κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης.

Η Demi Moore από την άλλη, φαίνεται να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο "Sunset Towers" στο Δυτικό Hollywood και η "έύθραστη" φιγούρα της προκαλεί και πάλι ανησυχία για την υγεία της.

Η 49χρονη ηθοποιός που εισήχθη τον Ιανουάριο σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της σε ουσίες και για πιθανή νευρική ανορεξία έδειχνε πολύ αδυνατισμένη μέσαα στο λευκό φόρεμα που φορούσε.

Δεν ήταν μόνο όμως τα λίγα κιλά που προκαλούν ανησυχία. Η Moore κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο έδειχνε ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό της!

Τη στιγμή που περίμενε το ταξί και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό της με μια μεγάλη τσάντα χρειάστηκε την βοήθεια ενός φίλου της για να την οδηγήσει στο μέρος όπου έπρεπε να περιμένει.
Demi MooreDemi Moore






















Η αδυνατισμένη φιγούρα της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν οφείλεται μόνο στο χωρισμό της με τον Αshton, αλλά αυτή την περίοδο βιώνει και ένα άλλο οικογενειακό δράμα. Οι τρεις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Βruce Willis έχουν διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα "Daily Mail": "Οι Rumer, Scout και Tallulah, θεωρούν δύσκολο πλέον να επικοινωνήσουν μαζί της μετά την ψυχολογική της κατάρρευση".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR