counter

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της χρόνιας!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της χρόνιας!
Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της χρόνιας!

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της, που είχε γίνει σε ταξίδι της στο Dubai, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το ζευγάρι δεν άργησε να σχεδιάσει το επόμενο βήμα στη σχέση του. 

O λόγος για την Eva Longoria και τον εκλεκτό της καρδιάς της Jose Baston οι οποίοι σχεδίασαν τον μυστικό γάμο τους για το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Μεξικό, παρουσία των συγγενών τους και κάποιων στενών φίλων.

Η γνωστή ηθοποιός ήθελε όλα να είναι διαφορετικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο γάμο της χρονιάς το «παρών» έδωσε και ο David Beckham. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram και μία φωτογραφία από την όμορφη τελετή, γράφοντας στη λεζάντα της: «Feel so lucky and privileged to be part of the most perfect wedding anyone could wish for ... 2 people that are loving , generous and have amazing hearts deserved a day that was so special .. (αισθάνομαι τόσο τυχερός και  προνομιούχος που είμαι μέρος ενός από τους πιο τέλειους γάμους που κάποιος θα μπορούσε να ευχηθεί…. δυο άνθρωποι που αγαπιούνται, που είναι γενναιόδωροι και έχουν υπέροχες καρδιές αξίζουν μια μέρα που ήταν τόσο ξεχωριστή».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR