counter

Η 67χρονη Susan Sarandon ζευγάρι με 36χρονο. Δείτε τον

Η 67χρονη Susan Sarandon ζευγάρι με 36χρονο. Δείτε τον
Η 67χρονη Susan Sarandon ζευγάρι με 36χρονο. Δείτε τον

Η Susan Sarandon φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά 31 χρόνια μικρότερου της Jonathan Bricklin και δείχνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη χωρίς να δίνει βάση στο τι λέγεται για εκείνη και το νέο της σύντροφο της.

Ο36χρονος νεότερος άντρας έχει κάνει τη Susan Sarandon να δει τη ζωή με άλλο μάτι και μαζί οι δυο τους κάνουν πολλά πράγματα ενώ δε διστάζουν να κυκλοφορούν μαζί και να ζουν ελεύθερα τον έρωτα τους.

Η ηθοποιός είναι 67 ετών και φαίνεται γοητευτική και ανανεωμένη. Μάλιστα εμφανίστηκε με τον κατά 30 χρόνια μικρότερό της σύντροφο στο Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Μαρακές και τα φλας άστραψαν μόλις έφτασαν μαζί.

Το πινγκ πονγκ bar "SPiN" στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν η Susan Sarandon και ο Jonathan Bricklin. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί και απ’ ότι φαίνεται η φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω. Σήμερα οι δυο τους είναι ζευγάρι και περνούν όμορφα καθώς ταιριάζουν σε όλα και κάνουν αρκετά πράγματα μαζί.

Η 67χρονη ηθοποιός που χώρισε από το σύζυγο της Tim Robbins το Δεκέμβριο του 2009, έχει βρει πλέον θαλπωρή και ζεστασιά σε άλλη αγκαλιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR