counter

“Τα έχω κάνει όλα λάθος”

“Τα έχω κάνει όλα λάθος”
“Τα έχω κάνει όλα λάθος”

Susan Sarandon 

"Τα έχω κάνει όλα λάθος και παρ’ όλα αυτά παραμένω στα πράγματα. Δούλεψα με πολλούς σκηνοθέτες, οι μισοί από τους οποίους δεν ήταν τόσο σπουδαίοι όσο νόμιζα. Γύρισα ταινίες που δεν έπρεπε, αποσύρθηκα για να κάνω παιδιά, εξέφρασα δημόσια τις πολιτικές μου θέσεις και τώρα είμαι εδώ επειδή τα σχέδια μου απέτυχαν”. Η ηθοποιός Susan Sarandon τιμήθηκε με βραβείο στο Φεστιβάλ του Karlovy Vary της Τσεχίας και δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη της ανοιχτά για όλα. 

Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει γιατί έχει απογοητευτεί από τον Πάπα και την καθολική εκκλησία, αφού όπως υποστηρίζει “είναι εχθρικό αυτό που είπα για τον Πάπα -τον είχε χαρακτηρίσει, λίγους μήνες πριν, ναζί- διότι ως μητέρα και καθολική απογοητεύτηκα από τον τρόπο που προστατεύονται οι παιδόφιλοι από την Εκκλησία. Ο Ιησούς ήταν εκπληκτικός και πολλά από αυτά που είπε διαστρεβλώθηκαν από ορισμένους ανθρώπους για να αποκλείσουν κάποιους άλλους”.  

Παράλληλα, η Sarandon μίλησε και για τη ζωή της και ξεκαθάρισε ότι είναι “συνηθισμένη να ζει στο χάος”, ενώ προτιμάει να μένει στη Νέα Υόρκη και όχι στο Hollywood, καθώς εκεί είναι αδύνατο να μην δώσεις στόχο. Τέλος, θεωρεί πως με τη νέα αυγή έρχεται και μια καινούρια μέρα, πράγμα το οποίο υποστηρίζει σθεναρά, αφού το έγραψε και στον καρπό της με τατουάζ και δηλώνει “πιστεύω ότι διαρκώς επαναξιολογώ τη ζωή μου. Το πιο δύσκολο είναι να μένεις αυθεντικός”. 

Από τη Σίσσυ Στρέμπα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR