counter

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου όταν ρωτήθηκε για την συνέχεια της σειράς

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου όταν ρωτήθηκε για την συνέχεια της σειράς
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου όταν ρωτήθηκε για την συνέχεια της σειράς

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV  και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Φαντάζομαι ότι θα θέλατε να συνεχίσετε και για δεύτερη σεζόν.

Πάντα θέλεις να συνεχίσει μια δουλειά που αγαπάς, ακόμη κι όταν δεν πρέπει. Δεν θέλεις να τελειώνουν τα πράγματα που αγαπάς, ακόμη κι αν ξέρεις ότι δεν έχει παρακάτω. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η καλή ρουτίνα και εκεί που ξέρω πάω με κλειστά μάτια. 

Αν όντως συνεχιστεί, θα θέλατε η Κάτια να κάνει στροφή 180°; 

 

Έτσι κι αλλιώς, η στροφή των 180° είναι που έχει γίνει τόσο αγρίμι. Ακόμη δεν έχουμε ασχοληθεί με το παρελθόν της, ακολουθούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Την έχουμε δει όμως να λέει στον Φώτη: «Με παράτησες μόνη 18 χρόνων, με έδιωξαν οι γονείς μου, έφυγα, πήγα στην Αθήνα, αναγκάστηκα να αφήσω το παιδί στο ίδρυμα, γύρισα και μου είπαν ότι πέθανε από αρρώστια». Αυτά τα έχουμε περάσει πολύ επιφανειακά. Αν ασχολιόμασταν με το παρελθόν της, θα βλέπαμε ότι είναι ένα πλάσμα που δεν γεννήθηκε έτσι. Κόντρα σε όλα και όλους κατέβηκε σε μια ξένη πόλη και προσπάθησε να σταθεί, θέλησε να διορθώσει τη ζωή της... Δεν βρέθηκε όμως ένας άνθρωπος να της απλώσει χέρι, όλοι την πόναγαν και τη βασάνιζαν. Ο Δημήτρης ήθελε να τη διώξει χωρίς λεφτά, μια γυναίκα η οποία δεν είχε τίποτα στο όνομα της. Οι άμυνες ήταν αυτές που την πήγαν εκεί που την πήγαν. Μέχρι τότε δεν είχα ζήτησε ούτε πενηνταράκι, είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR