counter

Γωγώ Τσαμπά: "Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε όλοι το ίδιο"

Γωγώ Τσαμπά: "Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε όλοι το ίδιο"
Γωγώ Τσαμπά: "Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε όλοι το ίδιο"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου η Γωγώ Τσαμπά και μίλησε για όλους και για όλα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά που έφυγαν από τον τόπο τους, γιατί είχαν σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν ενέκριναν οι γονείς τους.

Παράλληλα, η Γωγώ Τσαμπά έστειλε ένα μήνυμα.

Δείτε επίσης! Γωγώ Τσαμπά: Η μάχη με το αλκοόλ και πώς βγήκε νικήτρια - "Σταμάτησα να πίνω όταν..."

Όσα είπε η Γωγώ Τσάμπα

«Βλέπω πράγματα, βλέπω καταστάσεις, βλέπω παιδιά τα οποία έφυγαν από τον τόπο τους γιατί ήθελαν το κάτι άλλο και δεν το δέχθηκαν οι γονείς τους. Προ λίγων μηνών, μάλιστα, έτσι κατέληξε μια κοπέλα στον τόπο μου γιατί εκτός του διαφορετικού σεξουαλικού της προσανατολισμού έμπλεξε με άλλα πράγματα, με ουσίες που δεν έπρεπε. Το παιδί, όμως, δεν σώθηκε άρα η κοπέλα έφυγε για το τίποτα.

Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολύ αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, “βγηκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πως το τόλμησες”. Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, όπως πολλοί μου λένε «κάνεις παρέα με αυτόν;». Γιατί βρε παιδιά; Είναι άνθρωπος, ό,τι είμαι και γω είναι και αυτός. Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ότι θέλει. Δεν πάμε στο κρεβάτι του, στην καθημερινότητα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι το ίδιο», είπε η Γωγώ Τσαμπά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR