counter

Γωγώ Τσαμπά: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της - "Δεν αντέχει την μουρμούρα μου"

Γωγώ Τσαμπά: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της - "Δεν αντέχει την μουρμούρα μου"
Γωγώ Τσαμπά: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της - "Δεν αντέχει την μουρμούρα μου"

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για την απόφασή της να γίνει τραγουδίστρια, την αντίδραση των γονιών της αλλά και αστεία περιστατικά από τα πανηγύρια.

«Πήγα στους γονείς μου και είπα εγώ θα κάνω αυτή την δουλειά, ο πατέρας μου είπε “αν έχεις γερό στομάχι κάντο”», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Σε ερώτηση για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος και έκανε push ups την ώρα που τραγουδούσα. Σε ένα πανήγυρι όπως χόρευε κάποιος, του έφυγε το παπούτσι και το πρόλαβα στο τσακ μην με χτυπήσει. Συμβαίνει ακόμα να πίνουν ποτό από το παπούτσι μου, την πρώτη φορά ντράπηκα. Η μεγάλη σχέση μου ήταν με θαυμαστή μου. Μπορώ πλέον να ξεχωρίσω ποιος θέλει την Γωγώ Τσαμπά και ποιος την Γεωργία».

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα

«Για έναν ερώτα έφυγα και πήγα 700 χιλιόμετρα να τον δω και να ξαναγυρίσω να πάω στην δουλειά. Για τον εθισμό με το αλκοόλ με βοήθησε το μέσα μου να τον ξεπεράσω», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ατάκα για τον σύντροφό της

«Από ζήλεια είπα “φεύγω μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο”. Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, της το είπα όμως. Για τα μάτια μου δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια. Ο σύντροφός μου δεν αντέχει σε εμένα την μουρμούρα μου», δήλωσε κλείνοντας η Γωγώ Τσαμπά.

Πηγή φωτογραφίας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR