counter

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απάντησή του στις δηλώσεις-ξέσπασμα της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απάντησή του στις δηλώσεις-ξέσπασμα της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απάντησή του στις δηλώσεις-ξέσπασμα της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις της πρώην πλέον συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη έδωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο και την εκπομπή Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέφερε: «Θέλω να σας κάνω γνωστό, αν δεν σας είναι ήδη πως με την Ελένη έχουμε εδώ και δύο μήνες ένα συναινετικό διαζύγιο στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή της κόρης μας, όσο και ο,τιδήποτε άλλο αφορά το παιδί και εμάς. Όσον αφορά όλα αυτά που άκουσα από τη συνέντευξη που αφορούσαν είτε τον γάμο μας είτε τη σχέση μας με την Ελένη, θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι πρώτα από όλα πικρία.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, ωστόσο άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ήμασταν 2 άνθρωποι που επί σχεδόν 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι από την πρώτη στιγμή η Ελένη μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή κι ήταν δίπλα μου βράχος. Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Tσιριγκάκη: “Καταπέλτης” για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: “Όταν τελείωσαν τα χρήματα, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει”

Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Αυτή λοιπόν η απόσταση σε συνδυασμό και με άλλα θέματα που προέκυπταν, με οδήγησαν στην απόφαση να της μιλήσω, να της πω ακριβώς όλη την αλήθεια μου αλλά και πώς αισθάνομαι.

Αν λοιπόν κάποιος αναρωτηθεί, γιατί δεν στήριξα την απόφασή μου να δημιουργήσω οικογένεια με την Ελένη, θα απαντήσω ότι τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ , αλλά και να τα εξηγήσω. Να είστε σίγουροι όμως πως δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση και για το ότι θα καλεστώ για δεύτερη φορά στη ζωή μου να είμαι σε απόσταση με το παιδί μου. Ένα είναι πάντως σίγουρο ότι η Ελένη είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος και μία εξαιρετική μητέρα. Κατανοώ, δε, απόλυτα τον δύσκολο ρόλο που καλείται να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή στο μεγάλωμα δύο παιδιών.

Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός, τόσο για την Ελένη, όσο και για μένα και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί. Θέλω τέλος να σας πω πως ό,τι λέω είναι από καρδιάς και γι’ αυτό δεν διστάζω ούτε να τσαλακωθώ, ούτε να παραδεχτώ τα λάθη μου. Άλλωστε μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας σαν ζευγάρι, όμως οφείλουμε να έχουμε κοινή πορεία ως γονείς της κόρης μας».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο Happy Day στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR