counter

Γρηγόρης Γκουντάρας: "Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς, όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη μέρα"

Γρηγόρης Γκουντάρας: "Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς, όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη μέρα"
Γρηγόρης Γκουντάρας: "Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς, όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη μέρα"

Σε σοκ είναι το πανελλήνιο μετά την άγρια δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκλονισμένος είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ και απόψε το βράδυ είχε σχεδιάσει να πάει με τους γιους του στην Opap Arena για να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς… Σήμερα θα έπαιζε η ομάδα που αγαπάμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο μας γήπεδο και θα πηγαίναμε να την δούμε… Σήμερα όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο… Σήμερα υπάρχει θλίψη, στεναχώρια, πόνος και θρήνος… Από σήμερα μία οικογένεια δε θα ξαναδεί το παλικάρι της…ΓΙΑΤΙ;;;;;Χιλιάδες ΓΙΑΤΙ ‼Πόνος, απερίγραπτος πόνος…ΦΤΑΝΕΙ ‼ Το #ποτε_ξανα έχασε το νόημά του. Κάντε κάτι… Μαύρισε η ψυχή μου… Μαύρισε η ψυχή όλων… ΦΤΑΝΕΙ» έγραψε σε ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Θυμίζουμε πως σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ανέφερε για το περιστατικό: «Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Διαβάστε επίσης: Tραγωδία στη Nέα Φιλαδέλφεια: Δολοφονήθηκε 22χρονος οπαδός της AΕΚ από επίθεση Κροατών χούλιγκανς

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - g.goudaras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR