counter

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγγνώμη που ζήτησε από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, καθώς στην εκπομπή “The 2night show” προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ολυμπιονίκη στα «Καρντάσιανς”, ωστόσο δεν προβλήθηκε το εισαγωγικό βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ίδιος και έστελνε συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δείτε επίσης - Ράδιο Αρβύλα: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη- “Τα παιδιά μου είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία με τα δικά του”

«Ανέβασα στο Instagram ένα βίντεο για ένα λάθος, που έγινε τεχνικό, με αυτή την απίθανη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή και είχα στενή σχέση. Έκανα έναν ολόκληρο πρόλογο χθες στην εκπομπή, για το βίντεο πριν παίξει η εκπομπή και δεν παίχτηκε, γιατί κάτι έγινε κάτι στη μεταφορά της εικόνας. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έπαιξε μόνο του το βίντεο, γιατί δεν φάνηκε ότι είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που είχα. Οπότε μέσα στα μεσάνυχτα ανέβασα ένα βίντεο και εξηγούσα πως έγινε αυτό το τεχνικό λάθος. Ήθελα να το πω γιατί είχα την ανάγκη ο Αλέξανδρος ήταν μια πολύ μεγάλη μορφή και τον αγαπούσα ιδιαίτερα αν και δεν κάναμε παρέα. Με πετυχαίνετε λίγο στεναχωρημένο σήμερα, για αυτό τον λόγο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR