counter

Τάκης Σακελλαρίου: Γνωρίστε τον "μπαμπά" της διαφήμισης μπύρας

Τάκης Σακελλαρίου: Γνωρίστε τον "μπαμπά" της διαφήμισης μπύρας
Τάκης Σακελλαρίου: Γνωρίστε τον "μπαμπά" της διαφήμισης μπύρας

Στην εφημερίδα Espresso και την Ελισάβετ Κυρίτση μίλησε ο ηθοποιός Τάκης Σακελλαρίου, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του πατέρα στη διαφήμιση γνωστής μπύρας, που έχει γίνει viral.

«Ξέρεις ποιος είναι ο συγγραφέας;» ρώτησε ένας επαγγελματίας μανάβης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Βαρβάκειο Αγορά τον Τάκη Σακελλαρίου, με τον ίδιο να απαντά: «“Εγώ το ‘χω γράψει αυτό” μου λέει “εγώ κι όλοι εδώ πέρα αυτό το πράγμα το έχουμε ζήσει, το έχουμε γράψει. Εγώ ήμουν οκτώ χρόνων εδώ πέρα, όταν μ’ έδιωχνε ο πατέρας μου και κατέβαζα το κεφάλι. Δεν ήξερα πού να πάω κι ερχόμουν ξανά την επόμενη μέρα. Μεγάλωσα, έκανα τα δικά μου και γύρισα εδώ. Και με τα παιδιά μου έτσι το κάνω και τώρα».

Ο Τάκης Σακελλαρίου επιλέχθηκε μέσω κάστινγκ για να πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση και τα γυρίσματα κράτησαν τρείς μέρες σε αρκετά μέρη της σημεία της πόλης, στη Βαρβάκειο, στην κεντρική λαχαναγορά, στου Ψυρρή, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους. «Η τελική επιλογή ήταν του σκηνοθέτη Αλέξανδρο Τολέδο, ο οποίος έκανε και το περσινό σποτ με τον πατέρα και την κόρη» αποκάλυψε.

Ο ίδιος είναι κα μπαμπάς στην πραγματική ζωή αφού ο γιος του πάει πρώτη γυμνασίου και αποκάλυψε πως οι δικοί του άνθρωποι είπαν θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα που βγήκε στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός, αυτήν την περίοδο, πρωταγωνιστεί στο έργο του Στρίντμπεργκ «Δεσποινίς Τζούλια», στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Κεφαλληνίας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR