counter

GNTM: Τα "καρφιά" του Έντουαρντ για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο

GNTM: Τα "καρφιά" του Έντουαρντ για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο
GNTM: Τα "καρφιά" του Έντουαρντ για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, καθώς ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, το αουτσάιντερ, κατά την Βίκυ Καγιά, που κατάφερε και έφθασε μέχρι την τελική 9αδα, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.

Ο γνωστός και ως τυροκόμος-αγρότης του παιχνιδιού δεν έπεισε τους κριτές με τη λήψη του ως αριστοκράτης-κάτοχος κατοικιδίων και λίγο μετά την αποχώρησή του είπε: «Ανακουφίστηκα, έχω συνειδητοποιήσει τα πάντα. Το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία και εγώ δεν είχα».

Εκτός από τον Παναγιώτη, πολύ κακή επίδοση είχε βέβαια στη φωτογράφιση και η Μαρινέλλα, που όμως συνέχισε κανονικά στο GNTM.

Τα οχτώ εναπομείναντα μοντέλα, έκαναν δηλώσεις λίγο μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, με τους περισσότερους να συμφωνούν με την απόφαση των κριτών.

Ο Έντουαρντ φάνηκε ικανοποιημένος από την αποχώρηση του Παναγιώτη, για τον οποίο δε μίλησε και με τα καλύτερα λόγια.

«Αυτή τη μέρα την περίμενα πως και πως. Ήθελε να είναι με όλους και κατέληξε να μην είναι με κανέναν. Ο Αντωνόπουλος μάλλον έσπασε. Για αυτό είχε βάλει τα κλάματα. Οπότε γύρισε μάλλον στον κανονικό του εαυτό. Αυτός ο ευαίσθητος, ο άβουλος, ο μικρός. Όλο αυτό που έκανε τώρα στον διαγωνισμό ήταν πιο πού υποκρισία παρά 100% ο εαυτός του. Δε μπορώ να πω ότι μου κόστισε η απουσία της Ρασέλ. Σίγουρα περνούσαμε πολύ πιο ευχάριστα τον χρόνο μας σαν παρέα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Έντουαρντ.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR