counter

GNTM: Ξέσπασε δημόσια ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

GNTM: Ξέσπασε δημόσια ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο
GNTM: Ξέσπασε δημόσια ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μια από τις 24 κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM. Η 22χρονης που κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας και από πολλούς θεωρείται φαβορί, ασχολείται επαγγελματικά με το modelling από τα 16.

Ο σύντροφός της Κάτιας, ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, βλέποντας το επεισόδιο της Δευτέρας. Ο ίδιος ξέσπασε μέσω των instastories και απάντησε με τον δικό του τρόπο σε αρνητικά σχόλια που έγιναν για την αγαπημένη του.

Κάτια Ταραμπανκό - Βιογραφικό

Η Κάτια είναι 22χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue.

Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR