counter

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε πριν τον ημιτελικό

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε πριν τον ημιτελικό
GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε πριν τον ημιτελικό

Ο μεγάλος τελικός του GNTM πλησιάζει και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη στιγμή που θα μάθουμε ποιος θα αναδειχτεί ο νικητής του τέταρτου κύκλου.

Αγγαίος, Ειρήνη, Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, είναι τα μοντέλα που έφτασαν μέχρι τον προημιτελικό του ριάλιτι μόδας του Star.

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, τα πέντε επίδοξα μοντέλα μεταφέρθηκαν σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη. Σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό διπλό σετ, οι παίκτες φωτογραφήθηκαν από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept ζητούσε από τα μοντέλα να προσομοιάσουν με τις πόζες τους την πορεία τους προς την κορυφή ως οι απόλυτοι fashion διεκδικητές του τίτλου.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια επέστρεψαν στην Αθήνα και βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Παρόλα αυτά, ένα από τα πέντε μοντέλα δεν έπεισε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του και να συνεχίσει στον ημιτελικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM.

Ο λόγος για τον Αγγαίο που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας για δεύτερη φορά. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR