counter

Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζει την Γεωργία Αβασκαντήρα να θηλάζει το νεογέννητο γιο τους

Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζει την Γεωργία Αβασκαντήρα να θηλάζει το νεογέννητο γιο τους
Γιώργος Χρανιώτης: Φωτογραφίζει την Γεωργία Αβασκαντήρα να θηλάζει το νεογέννητο γιο τους

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της διανύουν εδώ και λίγες μέρες η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φόρα.

Η γλυκιά μανούλα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουνίου και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, χθες η Γεωργία Αβασκαντήρα πήρε εξιτήριο και η ευτυχισμένη οικογένεια είναι στο σπίτι της και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωράκι της. Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε, λοιπόν, μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, αφού φωτογράφισε την γυναίκα του την ώρα που θηλάζει το νεογέννητο γιο τους.

“Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού. Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο, να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR