counter

Γιώργος Τσαλίκης: Το χιούμορ για τα κιλά που πήρε & το φλερτ που έχει δεχτεί μπροστά στη γυναίκα του και το αντίστροφο

Γιώργος Τσαλίκης: Το χιούμορ για τα κιλά που πήρε & το φλερτ που έχει δεχτεί μπροστά στη γυναίκα του και το αντίστροφο
Γιώργος Τσαλίκης: Το χιούμορ για τα κιλά που πήρε & το φλερτ που έχει δεχτεί μπροστά στη γυναίκα του και το αντίστροφο

Με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πόσα κιλά έβαλε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε τι φάση βρίσκεται το δικαστήριο με τον ΣΚΑΙ για το θέμα του Big Brother. Επίσης, μίλησε για απίστευτα διαχυτικές αντιδράσεις θαυμαστριών, αλλά και το φλερτ που έχει δεχτεί μπροστά στη γυναίκα του και το αντίστροφο.

Για το αν έχει αισθανθεί "αν είναι αυτός και κανένας άλλος"

"Ποτέ γιατί πάντα ερχόταν η ζωή και μου έδινε μία χαστούκα".

Για την εμφάνισή του και τα κιλά που έβαλε

"Μεγαλώνω καλά, επειδή μου αρέσει να είμαι λίγο ελεύθερος και στη διατροφή, διανύω περιόδους που είμαι πάρα πολύ προσεκτικός και περιόδους που δεν είμαι καθόλου προσεκτικός. Φέτος δηλαδή έκανα 75 συναυλίες, πήρα 8 κιλά γιατί έτρωγα πάρα πολύ και έκανα μία διαίρεση χτες και γελάγαμε με τη Δώρα, σε κάθε συναυλία που έτρωγα σαβούρα, έπαιρνα 105 γραμμάρια, 105 γραμμάρια στη συναυλία επί 75 αλλά τώρα θα φύγουν, που αγκυροβόλησα στην Αθήνα θα προσέξω". 

Για την τηλεόραση

"Θα καθόμουν στη θέση του κριτή, αλλά δεν μου έγινε πρόταση για κριτική επιτροπή, μου έγινε για κάτι άλλο, από άποψη χρόνου δεν μπορούσα, δεν τρελαίνομαι κιόλας".

Για το δικαστήριο με τον ΣΚΑΙ

"Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου που έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν έχει βγει, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αργήσει τόσο πολύ η απόφαση.... Δεν ξέρω αν ο ΣΚΑΙ θέλει να τα βρούμε εξωδικαστικά. Έχει γίνει μία δίκη και περιμένουμε το αποτέλεσμα". 

Για συμπεριφορές που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά και το φλερτ μπροστά στη γυναίκα του και το αντίστροφο

"Με έχει φέρει κοπέλα σε δύσκολη θέση, το διαχειρίστηκα με χιούμορ. Έχει τύχει να με φλερτάρουν μπροστά στη γυναίκα μου πάρα πολλές φορές. Το θεωρώ άκομψο. Δεν μου αρέσει. Όπως έχει τύχει να φλερτάρουν και τη Δώρα μπροστά μου. Δεν μου αρέσει. Ζήλεψα. Η Δώρα δεν μου το δείχνει αν ζηλεύει, λέει όχι αλλά πιστεύω ότι ζηλεύει λίγο". 

"Έχει συμβεί να είναι διαχυτική μία κοπέλα και στη σκηνή και εκτός σκηνής και στο καμαρίνι, έχουν συμβεί διάφορα. Που βέβαια αν ήταν αντίθετα και συνέβαιναν από έναν άντρα θαυμαστή σε μία τραγουδίστρια θα θεωρούνταν πλέον σεξουαλική παρενόχληση του χείριστου είδους". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR