counter

Γιώργος Παρτσαλάκης: "'Ενιωθα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο όταν..."

Γιώργος Παρτσαλάκης: "'Ενιωθα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο όταν..."
Γιώργος Παρτσαλάκης: "'Ενιωθα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο όταν..."

Γιώργος Παρτσαλάκης

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο Thema People και στην Αναστασία Αργυριάδου. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τον "Ακάλυπτο" τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δηλώνει ενοχλημένος με αυτό το εγχείρημα του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, είπε χαρακτηριστικά: " Οι άνθρωποι που έκαναν την επιτυχία του τηλεοπτικού "Ακάλυπτου" ήταν ο Καφετζόπουλος και ο Παρτσαλάκης μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι εν ζωή, δεν είναι όπως οι περιπτώσεις του Κωνσταντάρα ή του Χατζηχρήστου που έχουν πεθάνει και οι μεταγενέστεροι ηθοποιοί  παίζουμε τις επιτυχίες τους στο θέατρο ή στον κινηματογράφο. Όταν έμαθα ότι θα γίνει η ταινία, ένιωσα σα να μου κάνουν μνημόσυνο. Το ότι έσπευσαν να γυρίσουν αυτή την ταινία με συναδέλφους που είναι κοντά στην ηλικία μου με ενόχλησε ψυχολογικκά. Θεωρώ ότι ήταν άστοχο το εγχείρημα". 

Διαβάστε επίσηςΟ Γιώργος Παρτσαλάκης με τα καμάρια του! Τον 23χρονο Μάνο και τον 13 χρονο Διαμαντή. Γνωρίστε τους (Φωτογραφίες)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR