counter

Γιώργος Παπαγεωργίου: "Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση"

Γιώργος Παπαγεωργίου: "Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση"
Γιώργος Παπαγεωργίου: "Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση"

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και τον Θανάση Πάτρα, για τη γέννηση της κόρης του και τη γυναίκα της ζωής του, Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον… Φρέντι Μέρκιουρι.

"Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά μου. Στο γυμναστήριο με είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Νιάρρο. Δεν είπα κάτι, δεν ήθελα να τους το χαλάσω" είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για τη μητέρα του, την επίσης ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού και το μπέρδεμα με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ανέφερε: "Λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη μέχρι και σήμερα. Ήθελα να διαχωρίσω εντελώς το όνομά μου από την καριέρα της μητέρας μου. Στον χώρο μας υπάρχει πολλή κακία και τοξικότητα. Ο χώρος και το κοινό πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που κάνω εγώ είναι προσωπικές δουλειές. Είμαστε πολύ κοντά με τη μητέρα μου, έχουμε κάνει μία δουλειά μαζί και θα κάνουμε και επόμενες. Είμαστε πολύ κουλ στο ότι κάνουμε την ίδια δουλειά".

Διαβάστε επίσης: Φιλαρέτη Kομνηνού: Η στιγμή που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε: "Με τη γυναίκα μου, Δανάη Μιχαλάκη, θέλουμε πολύ να παίξουμε μαζί. Μας έχει γίνει πρόταση δύο φορές για τηλεοπτική σειρά. Το να σκηνοθετήσω στο θέατρο τη Δανάη είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Όταν υπάρχει η συνέχεια της δουλειάς στο σπίτι, φοβάμαι ότι μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Δε νομίζω ότι η Δανάη είναι απόλυτη στο να την σκηνοθετήσω, αλλά ξέρει τον λόγο που δε θέλω".

Για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου τόνισε: "Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, γιατί με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λογούς. Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση. Ο τοκετός για εμένα ήταν μία εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου".

Για τον ρόλο του ως πατέρας ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: "Η κόρη μου, μου λείπει κάθε φορά που δεν είμαι στο σπίτι. Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου".

Στο ενδεχόμενο η κόρη του να θελήσει μελλοντικά να γίνει ηθοποιός, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε: "Δε θέλω να κάνω πράγματα που δε θα ήθελα να μου κάνουν. Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, δε θα της ‘κόψω τα φτερά’, ούτε θα της ανοίξω τις πόρτες διάπλατα".

Τέλος, ο ηθοποιός αυτοχαρακτηρίστηκε κακός… ατζέντης του εαυτού του.

"Στα οικογενειακά τραπέζια, μιλάμε πολύ για τις δουλειές μας και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον. Δεν μπορώ να πω ότι οι συμβουλές που έχω ακούσει ήταν πάντα οι σωστές. Είμαι ένας πολύ κακός ατζέντης του εαυτού μου, έχω αρνηθεί αρκετούς ρόλους που έγιναν μετέπειτα επιτυχίες" είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR