counter

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ένταση με λουλουδού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται - Η απάντηση του τραγουδιστή

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, το οποίο απεικονίζει τον Γιώργο Μαργαρίτη να κάνει παρατήρηση σε μια λουλουδού που εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο λόγος που ο τραγουδιστής έκανε παρατήρηση στην υπάλληλο του μαγαζιού ήταν γιατί δεν έριχνε σωστά τα λουλούδια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" για το περιστατικό.

Δείτε επίσης! Γιώργος Μαργαρίτης: Η έντονη αντίδρασή του σε ερώτηση! "Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα"

Όσα είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης

«Άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες; Εγώ όμως τη διόρθωσα. Σε πολλές λουλουδούδες έχω διορθώσει πράγματα και μετά βλέπεις, μόλις τους λέω πως να φέρνουν τα λουλούδια κοντά μου, τρελαίνονται, γίνονται ξεφτέρια. Οι πιο ωραίες επαγγελματίας λουλουδούδες, έγιναν από τον Μαργαρίτη. Γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι εύκολη δουλειά.

Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια. Όταν έρχονται τα πανέρια, με τα πανέρια μια κοπέλα, στα γρήγορα πρέπει να κάνει μπαμ μπαμ, πατ κιουτ δηλαδή, να τα μαζεύει στο τελευταίο πανεράκι κι εκεί ο τραγουδιστής μετά θα γυρίσει και θα της τα πάρει με τη μια, αρκεί να κρατάει το πανεράκι και να μην το έχει χαλαρό και πέσει κάτω.

Αυτά δε τα ξέρουν οι καινούργιες κοπέλες… Σημασία έχει ότι εγώ αυτό το κάνω πάντα, όπως και στα καινούργια παιδιά που σκουπίζουν την πίστα. Τα καινούργια παιδιά τι κάνουν; Παίρνουν τη σκούπα και σκουπίζουν, σκουπίζουν, σκουπίζουν και δε τελειώνουν καμία φορά. Ανάποδα όμως η σκούπα, άμα τη σπάνε, σε δευτερόλεπτα έχει καθαρίσει η πίστα.

«Έχω διορθώσει πολλά καινούργια παιδιά και κορίτσια που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα. Τα λουλούδια δε τα ρίχνουν πάνω στο κεφάλι του καλλιτέχνη, ούτε πάνω στα ρούχα του. Τα ρίχνουν δίπλα, του δίνουν ένα – δυο στο χέρι και τα άλλα τα ρίχνουν χάμω, δίπλα του. Αυτό είναι το σωστό. Είμαι παράλογος; Υπάρχουν βίντεο από εκείνη την εποχή που με έχουν κρύψει μέσα στα λουλούδια και μέσα στα πιάτα και όχι μόνο. Με έχουν κρύψει μέσα σε σαμπάνιες. Έχουν γίνει αυτά, είναι παμπάλαια, δεν είναι τωρινά», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR