counter

Γιώργος Μανίκας: Θα γίνει ο νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου;

Γιώργος Μανίκας: Θα γίνει ο νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου;
Γιώργος Μανίκας: Θα γίνει ο νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου;

Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα το μοντέλο αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ απάντησε αν θα βαφτίσει εκείνος το παιδί τους.

Γιώργος Μανίκας - Θα γίνει ο νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου;

«Επειδή τυχαίνει να είναι φίλοι μου ο Αλεξάνδρου κι ο Χανταμπάκης, με παίρνουν τηλέφωνο να σχολιάσω. Δεν μου αρέσει να λέω για τους άλλους και τα προσωπικά τους, όπως και για τα δικά μου. Αυτά μένουν κι επειδή έχουμε και παιδιά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Για να παίξει ένα θέμα στην τηλεόραση, πρέπει να είναι βαρύ και το τραβάνε. Μου είναι δύσκολο να πω κάτι για την προσωπική ζωή του άλλου, ακόμα κι αν ξέρω. Δεν θέλω να εκθέσω κάποιον για να βγει απλά στην τηλεόραση» είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Δείτε να χουχουλιάζει στο κρεβάτι της με τους άντρες της ζωής της

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ. Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος. Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη» απάντησε ο Γιώργος Μανίκας για το αν θα είναι ο νονός του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR