counter

Γιώργος Λιανός: "Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Ζήτησα συμβόλαιο και δεν έγινε"

Γιώργος Λιανός: "Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Ζήτησα συμβόλαιο και δεν έγινε"
Γιώργος Λιανός: "Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Ζήτησα συμβόλαιο και δεν έγινε"

Γιώργος Λιανός

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός. Μετά την αποχώρησή του από τον ANT1 και την μετακίνηση στη νέα τηλεοπτική του στέγη, τον Alpha, μιλά μεταξύ άλλων για τους λόγους που τον έκαναν να αλλάξει επαγγελματική στέγη. 

Για πάμε λίγο στα επαγγελματικά. Πώς αποφάσισες να μετακινηθείς από τον ΑΝΤ1- ένα κανάλι που συνδέεται με όλα τα επαγγελματικά σου ξεκινήματα- στον Αlpha; Το «Πρωινό» την προηγούμενη χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν μια πολύ καλή σεζόν. Στον ΑΝΤ1 με στήριξαν πολύ αυτά τα χρόνια, αλλά η απόφασή μου πάρθηκε για λόγους καθαρά επαγγελματικούς, δεν το είδα συναισθηματικά. Για τα επόμενα χρόνια δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού νέων παραγωγών, αλλά και της έλευσης μεγάλων ονομάτων στο κανάλι, δεν μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω παραπάνω πράγματα.

Σε ενοχλούσε το ότι ο ρόλος σου στο «Πρωινό» λόγω της μορφής του προγράμματος ήταν περισσότερο παρεμβατικός και όχι ουσιαστικός; Όχι ιδιαίτερα, γιατί γνώριζα την τάξη πραγμάτων που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και τα στενά όρια του χρόνου. Επιπλέον, η αλήθεια είναι το gossip, ως ενότητα, δεν ήταν ο τομέας μου. Και δεν σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές ένιωσα άσχημα όταν ήρθαν καλεσμένοι άνθρωποι στην εκπομπή και έδειξαν δυσαρεστημένοι για κάτι που είχα πει. Πρόκειται για σχόλια τα οποία θα έκανα ακόμα κι αν ήμουν με την παρέα μου.  Στην τηλεόραση όμως όλα αυτά αποκτούν άλλη διάσταση, μεγεθύνονται. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν το έκανα με κακία.

Υπήρξε και οικονομικός λόγος για τη μετακίνησή σου, δεδομένου ότι δεν θα εγκατέλειπε κανείς εύκολα μια τόσο πετυχημένη εκπομπή όπως το «Πρωινό»; Το καλοκαίρι, έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας, είχα ζητήσει να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, για να νιώσω επαγγελματική ασφάλεια. Δεν έγινε και παράλληλα εκείνη την εποχή προέκυψε η πρόταση με τον Αlpha. 

Πηγή: ΕΓΩ weekly! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR