counter

Γιώργος Λιανός: Οι αποβολές και τα spoilers στο Survivor All Star! "Οι αποβολές καλώς έγιναν"

Γιώργος Λιανός: Οι αποβολές και τα spoilers στο Survivor All Star! "Οι αποβολές καλώς έγιναν"
Γιώργος Λιανός: Οι αποβολές και τα spoilers στο Survivor All Star! "Οι αποβολές καλώς έγιναν"

Στην Σπυριδούλα Τριάντου και στο ένθετο Secret, μίλησε ο Γιώργος Λιανός λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αποβολές που υπήρξαν στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στα spoilers που διέρρεαν καθημερινά στο διαδίκτυο.

Ρίξτε μια ματιά! Survivor all Star Τελικός: Η αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες που αποβληθήκαν και αυτή που περίμενε πως θα φτάσει στη δυάδα

Γιώργος Λιανός – Όσα είπε για το Survivor All Star

«Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είχαν συμφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε αν υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, οπότε έπρεπε να τηρηθεί. Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το Survivor All Star γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες μέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν το έπαθλο και η κούπα είχε μεγάλη βαρύτητα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για τα spoilers ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Όταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς spoiler θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους υπόλοιπους το τέλος πριν μπουν μέσα».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR