counter

Γιώργος Λιανός: Η ζωή με τα δύο παιδιά στο σπίτι και η συνεργασία του με Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό

Γιώργος Λιανός: Η ζωή με τα δύο παιδιά στο σπίτι και η συνεργασία του με Λιάγκα -  Σκορδά στο Πρωινό
Γιώργος Λιανός: Η ζωή με τα δύο παιδιά στο σπίτι και η συνεργασία του με Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό

Γιώργος Λιανός

Για τη συμμετοχή του στο "Πρωινό" και τη ζωή στο σπίτι με τα 2 παιδιά μίλησε ο Γιώργος Λιανός στο περιοδικό People.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην ομάδα του "Πρωινού" στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ποιο θεωρεί πως είναι το δυνατό το πιο δυνατό τους σημείο; "Κατάλαβα πόσο φυσιολογικοί είναι και ότι αυτό που έρχεται στο μυαλό τους το λένε κατευθείαν. Όχι τόσο η Φαίη, όσο ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι εντελώς διάφανος σε αυτό που λέει, χωρίς να το σκεφτεί πιο πριν. Το πρωινό, ως τηλεοπτικό προϊόν, το φοβάμαι λίγο, αλλά μαζί του ένιωσα απόλυτη ασφάλεια".

Όσο για την σχέση του με την ανατρεπτική Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Λιανός παραδέχεται πως θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να "δέσουν": "Είναι τρελή, αντράκι και νομίζω πως η σχέση μαζί της θα μου πάρει τον περισσότερο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να ταιριάξουμε και να κολλήσει η ατάκα μου πάνω στη δική της"λέει.

Οι πρώτες μέρες με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι δεν ήταν εύκολες, ο μικρός αρρώστησε και έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο: "Είχαμε ορισμένα προβλήματα, διότι η μικρή μάς έφερε από τον παιδικό μια ίωση και τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα. Αυτό με άγχωσε, διότι τόσο μικρά μωράκια δεν κάνει να αρρωσταίνουν. Ζοριστήκαμε αρκετά και συνεχίζουμε να ζοριζόμαστε. Γενικά, δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά" λέει ο Γιώργος Λιανός στο περιοδικό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR