counter

Γιώργος Λιανός: Θα κάνει Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ, καλεσμένος Κινέζου πολυεκατομμυριούχου

Γιώργος Λιανός: Θα κάνει Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ, καλεσμένος Κινέζου πολυεκατομμυριούχου
Γιώργος Λιανός: Θα κάνει Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ, καλεσμένος Κινέζου πολυεκατομμυριούχου

Γιώργος Λιανός

Μακριά από την οικογένεια του θα υποδεχτεί το νέο έτος ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα ταξιδέψει στη μακρινή Αυστραλία. Από τη μια άκρη στην άλλη, θα βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής καθώς είναι προγραμματισμένο να δώσει μια συναυλία στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύδνεϋ για την ελληνική ομογένεια.

Μακριά από την οικογένεια του θα τον βρει το νέο έτος αγκαλιά με το Skype

Αυτός στην Αυστραλία και η γυναίκα του με τα δυο του παιδιά στην Αμερική. Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό, ο ίδιος εξομολογήθηκε στο FTHIS.GR, ότι η σύζυγος του Ανθή Ανδροτσάκη και τα δυο του παιδιά θα περάσουν μαζί του τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά θα χωριστούν την Πρωτοχρονιά αφού εκείνον τον καλεί το καλλιτεχνικό καθήκον. Έτσι, η γυναίκα του αποφάσισε να ταξιδέψει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να επισκεφτεί την οικογένεια της στην Αμερική. 

Σε διαφορετικές ηπείρους το αγαπημένο ζευγάρι

Η μόνη επικοινωνία του Γιώργου Λιανού με την όμορφη σύζυγο και τα αγγελούδια του θα είναι το τηλέφωνο και το Skype. Κολλημένο στην οθόνη του υπολογιστή θα βρει το γνωστό τραγουδιστή η είσοδος του 2014, ο οποίος θα συνεχίσει την πορεία του την επόμενη μέρα και θα φτάσει μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να βρεί έναν Κινέζο πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος ακούει φανατικά την ραδιοφωνική εκπομπή στον Σφαίρα 102.2.

Μια γλυκιά ιστορία κρύβει το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ

Ο Γιώργος Λιανός που φέτος συμμετέχει και στην πρωινή ραδιοφωνική παρέα του Σφαίρα παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Κωστάκη εν όψει τις εκπομπής κάνουν φάρσες. Οι φάρσες γίνονται κυρίως στους ακροατές της εκπομπής. Ένας από αυτούς είναι και ένας έλληνας πιλότος που τους ακούει φανατικά και έχει διαδώσει τη ραδιοφωνική εκπομπή ακόμη και στο Χονγκ Κονγκ και συγκεκριμένα σ' έναν πολυεκατομμυριούχο Κινέζο, ο οποίος λατρεύει την εκπομπή και έχει σαν επιθυμία να γνωρίσει το Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Ράνια Κωστάκη και το Γιώργο Λιανο.

Θα ταξιδέψει μόνος χωρίς το Γρηγόρη και τη Ράνια

Ο Έλληνας πιλότος επιφυλάσσει μεγάλη έκπληξη στον Κινέζο φίλο του που ανέλαβε όλα τα έξοδα του ταξιδιού για το Γιώργο Λιανό ο οποίος θα ταξιδέψει ως εκεί, για να γνωρίσει τον ξεχωριστό ακροατή της εκπομπής. Όσο για τη Ράνια Κωστάκη και το Γρηγόρη Αρναούτογλου; Η τσαχπίνα ξανθιά έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοβίες! Ο παρουσιαστής των “Καρντάσιανς” δε θέλει να αφήσει πίσω την οικογένεια του και κυρίως τώρα που έχει το νεογέννητο γιο του σπίτι. Όσες ελεύθερες μέρες διαθέτει επιθυμεί να τις περάσει πλάι στο μονάκριβο μικρούλη του, τον Αναστάση.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα περάσει την Πρωτοχρονιά μακριά από την οικογένεια του και θα εκπροσωπήσει την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Σφαίρα 102.2, στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Την οικογένεια του σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου μάλλον θα την δει προς το τέλος του Ιανουαρίου γύρω στις 21 του μήνα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR