counter

Γιώργος Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: "Την μειώνει το Mega, της ρίχνει την χρηματιστηριακή της αξία, δεν είναι ωραίο"

Το δικό του σχόλιο για το κόψιμο της εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη, από τον αέρα του Mega, πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 5 Απριλίου.

"Την Ελεονώρα την ξέρω προσωπικά, έχουμε και μια προσωπική επαφή. Θέλω όμως να πω, η αλήθεια ότι δεν είναι ωραίο για κάποια εκπομπή, με κάποια δικαιολογία να ολοκληρώνει δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν. Είναι τσαλάκωμα και για την παρουσιάστρια αλλά και για την εκπομπή, όποια κι αν είναι η δικαιολογία παιδιά, ακόμα και μια ευσταθής και προφανής δικαιολογία ότι πρέπει να μεγαλώσω τον Χασαπόπουλο... Γιατί μαθαίνω ότι δεν θα πάει μέχρι τις 10.00, μαθαίνω ότι θα πάει κοντά στις 10.00 και θα τραβηχτεί προς τα πίσω η κυρία Δανάη Μπάρκα, εγώ αυτό μαθαίνω. 

Άρα λοιπόν θα μπορούσαν να της πουν της Ελεονώρας, αφού πληρώνονται που πληρώνονται οι άνθρωποι κάνε 1 ώρα εκπομπή, να είναι μέχρι τις εννιά ο Χασαπόπουλος, έτσι κι αλλιώς σε πληρώνουμε που σε πληρώνουμε...

Γιατί είναι υποχρεωμένο το κανάλι για τον Ιούνιο και τον Μάιο να πληρώσει τους συνεργάτες βάση συμβολαίων ή να τους απορροφήσει αλλού.  Αφού λοιπόν το κόστος είναι ίδιο και τους πληρώνουνε και οι βάρδιες απ’ το συνεργείο έτσι κι αλλιώς θα πηγαίνουν για την εκπομπή της κυρίας Μπάρκα, άρα λοιπόν θα μπορούσε να πάει μέχρι τις εννιά ο Χασαπόπουλος και να κάνει κάποιες συνεντεύξεις και να βγάζει τις υποχρεώσεις και να ξεκινάει 1 ώρα μόνο η Μελέτη, όπως έγινε και πέρσι...

Το τελείως κόψιμο, είναι μειωτικό άρα και ίδια η Ελεονώρα είναι αυτή τη στιγμή σε μία δύσκολη θέση. Τι να πει! Πόσο μάλλον να της φορτώνουν αδίκως ότι έχει φερθεί άδικα συνεργάτες της...

Μπορεί να μην είναι η πρώτη εκπομπή στην ζώνη της, της Ελεονώρας όμως υπάρχουν και εκπομπές και στο ίδιο και σε άλλα κανάλια που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα που δεν κόβονται. Άρα λοιπόν όταν τιμάς ένα παρουσιαστή ή μια ομάδα, μπορείς να συρρικνώσεις. Δεν την κόβεις την εκπομπή γιατί καλώς ή κακώς είναι τσαλάκωμα αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια. Ειδικά αν όπως λέει η Μελέτη, ότι πιθανόν του χρόνου θα συνεχιστεί η συνεργασία. Πως θα συνεχιστεί η συνεργασία με έναν άνθρωπο βρε παιδιά που τον έχεις επικοινωνιακά τσαλακώσει; Έτσι συνεχίζω τις συνεργασίες; Γιατί είπαμε και πριν ότι δεν είναι μόνο η λογική με τα χαρτιά και τα συμβόλαια γιατί ακούω και εσάς τους τηλεοπτικούς συντάκτες να λέτε στον όρο 3,2 του συμβολαίου υπάρχει ότι κάνει βραδινή εκπομπή...

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Μελέτη: "Χείμαρρος" για το φινάλε του "Mega Καλημέρα" - "Βγαίνω δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά"

Άκουσα και για εμένα ότι λένε διάφορες βλακείες που δεν ισχύουν, το πρωί. Τα συμβόλαια δεν υπάρχουν. Είναι όταν πάμε στα δικαστήρια. Τα συμβόλαια να ξέρετε είναι μόνο όταν ένας παρουσιαστής φτάσει να πάει σε δικαστήριο με το κανάλι. Εκεί έχει λόγο το συμβόλαιο. Όλα τα άλλα είναι η προσωπική επαφή. Και όταν εγώ θέλω να συνεχίσω με την Μελέτη του χρόνου δεν τις κόβω την εκπομπή δύο μήνες νωρίτερα. Αυτό είναι η δική μου λογική και μπορεί να κάνω και λάθος, όμως 28 χρόνια είμαι στο χώρο και τους ξέρω όλους και με ξέρουν όλοι, πώς σκέφονται", τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε ο Βαγγέλης Περρής έκανε το δικό του σχόλιο και ανέφερε ότι το θέμα συμβολαίου είναι σαν να την υποβιβάζει το Mega με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει ξανά τον λόγο: "Αυτό σου λέω. Της ρίχνεις την χρηματιστηριακή της αξία στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης συνολικά.

Γιατί τώρα και να πάει να διαπραγματευτεί η Ελεονώρα με ένα κανάλι που εγώ την θεωρώ ικανότατη, από τις ικανότερες. Αλλά θέλω να πω όμως ότι καλώς ή κακώς τώρα την μειώνεις αν πάει σε ένα άλλο κανάλι θα της πουν αφού σε διώξαν από κει έλα από δω, μπιλ παρά (με λίγα δηλαδή χρήματα) δεν είναι ωραίο."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR