counter

Γιώργος Λιάγκας - Ευγενία Μανωλίδου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασία τους

Γιώργος Λιάγκας - Ευγενία Μανωλίδου: Η  πρώτη κοινή τους φωτογραφία που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασία τους
Γιώργος Λιάγκας - Ευγενία Μανωλίδου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασία τους

Γιώργος Λιάγκας Ευγενία Μανωλίδου

Δίπλα δίπλα θα καθίσουν για μια ολόκληρη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ευγενία Μανωλίδου. Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους, έγινε πριν από λίγες ημέρες, και αφορά καθημερινή μεσημεριανή ραδιοφωνική εκπομπή.

Αν και στο παρελθόν οι τόνοι μεταξύ τους είχαν «ανέβει» με εκατέρωθεν σχόλια, όχι και τόσο κολακευτικά, οι δύο παρουσιαστές τα «ξέχασαν», έδωσαν τα χέρια, φωτογραφήθηκαν με χαμόγελα και στις 8 Σεπτεμβρίου ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις «φωτιά»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε χαρακτηρίσει την Ευγενία Μανωλίδου«γλυκιά…σπασίκλα». Η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, με τη σειρά της, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, είχε σχολιάσει όλο νόημα… πως «ο παρουσιαστής που πρέπει να ξεκουραστεί από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος Λιάγκας»! 

Ο πάγος όμως έσπασε όταν η ταλαντούχα μουσικός, εμφανίσθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» των Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1 και αφού δόθηκαν on air οι απαραίτητες εξηγήσεις εν μέσω γέλιων και χαράς, οι δύο παρουσιαστές  έγιναν φίλοι και πρόσφατα συνεργάτες.

Το πρωί της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου, Γιώργος Λιάγκας και Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφήθηκαν  μαζί και ο πρώτος δημοσίευσε την φωτογραφία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Ιnstagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ροματζάδα με την Ευγενία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR