counter

Γιώργος Λαμπάτος: Το τηλέφωνο που τoν πήρε ο Μάρκος Σεφερλής & η πρόταση που του έκανε

Γιώργος Λαμπάτος: Το τηλέφωνο που τoν πήρε ο Μάρκος Σεφερλής & η πρόταση που του έκανε
Γιώργος Λαμπάτος: Το τηλέφωνο που τoν πήρε ο Μάρκος Σεφερλής & η πρόταση που του έκανε

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του μετά την δικαστική τους διαμάχη.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής του πρότεινε να συμμετέχει στο επόμενο έργο που θα ανεβάσει.

 «Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε ότι να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή. Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει και να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε επίσης - Γιώργος Λαμπάτος: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά το χειρουργείο! Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή με δάκρυα στα μάτια

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή» πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR