counter

Γιώργος Λαμπάτος: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά το χειρουργείο! Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή με δάκρυα στα μάτια

Γιώργος Λαμπάτος: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά το χειρουργείο! Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή με δάκρυα στα μάτια
Γιώργος Λαμπάτος: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά το χειρουργείο! Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή με δάκρυα στα μάτια

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Λαμπάτος μετά το χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του και επέστρεψε στο σπίτι του με πι.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα  της εκπομπής «Super Κατερίνα», για τις οικονομικές του δυσκολίες ενώ έκανε έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση κατά την οποία πρέπει να του δίνει αποζημίωση και να κατάσχονται χρήματά του.

«Έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε, δηλαδή, πριν τον γκρεμό και τώρα αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι και καλά… Όπως θα μπορείτε να δείτε, σιγά σιγά γύρω μας έχουν αρχίσει να αλλάζουν τα πράγματα, ξεκινώντας από το ενδιαφέρον το δικό σας και κατόπιν του ενδιαφέροντος ολόκληρου του κόσμου. Πέρασα πολύ πόνο, γιατί εκτός από τον ψυχικό πόνο είχα και τον σωματικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε επίσης - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος: "Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά"

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από την δικαστική απόφαση ώστε να μην δίνει την αποζημίωση που έχει ορίσει ο νόμος.

«Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή, που με εμποδίζει από το να ξεκινήσω ξανά την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Να ζητήσω συγγνώμη από τον Μάρκο, γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του. Είπα κάποια λόγια, τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας. Ήθελα να τους τονίσω, ας πούμε, ότι και εγώ είμαι εδώ πέρα, ρε παιδιά! Γιατί δεν χρησιμοποιείτε και εμένα; Σαν παράπονο ήταν… Ούτε πιστεύω ότι θα φτάσει εκεί πέρα, ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο και άμα τον δω, θα τον φιλήσω -και την Έλενα Τσαβαλιά, που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τους αγαπώ κιόλας, γιατί δεν έχω κακία για τους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Ήθελα να τον παρακαλέσω να κάνει μια ανάκληση αυτού του θέματος, γιατί δεν παίρνει τα λεφτά, αλλά τα αφήνει εκεί πέρα. Απλά να τα παίρνω και εγώ, γιατί για εκείνον δεν είναι τίποτα τα τρία κατοστάρικα, για μένα όμως είναι… Ήταν μισός χρόνος ενοίκια. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, γι’ αυτό ζητώ συγνώμη, παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα. Ίσως θα έπρεπε να βρω έναν άλλον τρόπο να τονίσω την ύπαρξη μου, ας πούμε, και να πω αυτό που ήθελα να πω», τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR