counter

Γιώργος Λάγιος: Είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η 23χρονη σύντροφός του

Γιώργος Λάγιος: Είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η 23χρονη σύντροφός του
Γιώργος Λάγιος: Είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η 23χρονη σύντροφός του

Ερωτευμένος είναι αυτό το διάστημα ο Γιώργος Λάγιος.

Ο κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας βρίσκεται σε σχέση με την Αμέλια, με την οποία εμφανίστηκαν μαζί στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ρίξτε μια ματιά! Κάτια Ταραμπάνκο: Βρέθηκε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον πρώην της, Γιώργο Λάγιο! "Περασμένα ξεχασμένα"

Γιώργος Λάγιος – Οι κοινές δηλώσεις με την σύντροφό του

«Προφανώς και είμαστε ερωτευμένοι, δεν φαίνεται; Επειδή η Αμέλια είναι πανέξυπνη και εμείς οι άνδρες ερωτευόμαστε γυναίκες για το μυαλό τους, όχι μόνο οι γυναίκες τους άνδρες. Επειδή υπήρχε αυτό το connection από την αρχή που συνεννοηθήκαμε πολύ ωραία εγκεφαλικά, μετά δεθήκαμε και συναισθηματικά και αυτό είναι το πιο ωραίο.

Δεν υπάρχει συσχέτιση συμβατότητας και διαφοράς ηλικίας, υπάρχουν πράγματα που έχουν πολύ κοντά τις ηλικίες τους και δεν τα βρίσκουν. Εμείς τα βρίσκουμε μια χαρά και δεν έχουμε θέμα με την ηλικία κανένα. Είναι πολύ προχωρημένη για την ηλικία της και πραγματικά μια πολύ άξια γυναίκα για αυτά που κάνει και πολύ δημιουργική και πάρα πολύ ηθική. Έχει αξίες, έχει μυαλό όχι γιατί είναι μπροστά, αλλά είναι από τα πράγματα που με έχουν τραβήξει πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος για την σύντροφό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν ο Γιώργος Λάγιος και η σύντροφός του.

 

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR